# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Hampton Bay Loft Fan Fjerninstallation
Hampton Bay fans, findes på The Home Depot , giver energi - effektiv køling om sommeren. Ved at vende deres vinger i vintermånederne, kan et loft fan også forbedre effektiviteten af ​​opvarmningen . For at gøre blæseren lettere at betjene , kan du installere et loft fan fjernbetjening. Hampton Bay fjernbetjening er en add-on mulighed for nogle modeller , og for andre modeller er det en del af fan -pakke. I begge tilfælde fjernbetjeningen er nem at installere . Transmitteren Code

loft ventilator og fjernbetjeningen fungerer på infrarøde signaler , og begge skal være på samme frekvens, så de kan kommunikere med hinanden. Inden du starter ventilatormontage fjernbetjeningen tænde for blæseren for høj hastighed og tænde sit lys på . Sluk blæseren ud på vægkontakt og træk breaker for blæseren på boksen breaker . Både loft ventilator fjernbetjeningen og modtageren have et sæt af fire kontakter , der skal indstilles identisk til at fungere korrekt . Hvis kontakterne er for svært at flytte med din finger , forsigtigt flytte dem med en lille skruetrækker.
Loft Fan Fjernbetjening

Åbn fan fjernbetjening ved at skubbe tilbage off af batteridækslet. Når du har dækslet åbent , kigge efter de fire kontakter . Fabriksindstillingen efterlader dem alle i position "op" . Sæt kontakterne dog , du ønsker ved at skubbe dem op eller ned , men ikke lade dem alle i position "op" . Der er 16 muligheder. Når senderen koden er indstillet, sættes dækslet tilbage på fjernbetjeningen.
Modtageren Installation

Snap tilbage fra ventilatorens modtager. Find afbrydere og flytte dem til at matche de indstillinger, du har brugt i fjernbetjeningen. Sæt dækslet tilbage på modtageren . Afbryd baldakin fra loftet samledåse . Typisk skruer holde det på plads . Med el-forsyningen ud til ventilatoren , se efter grønne , sorte, hvide og blå ledninger. Hvis du ser noget anderledes , ringe til en autoriseret elektriker for at fuldføre installationen . Ellers tilslutte den grønne fan ledning til den nøgne forsyningsledning . Fastgør det sorte receiver ledning til den sorte forsyningsledning . Gør det samme med de hvide ledninger. Match de blå tråde , som er ledningsføringen til lysene. Guffe alle ledningerne inde i baldakin og refasten baldakinen til samledåse. Forlæng antennen fra modtageren ud af baldakinen og lad den hvile på monteringsbeslaget . Tænd for strømmen igen på loft fan.
Fejlfinding

En række ting kan forårsage dit Hampton Bay fjernbetjeningen ikke virker korrekt. Batterier slides op , så det er den første ting at tjekke, når Hampton Bay fans fejlfinding . Hvis du opdager din fan er på , og du havde ikke til hensigt for det at være , ændre senderens kode i både receiveren og fjernbetjeningen . Chancerne er en anden fjernbetjening i huset forstyrrer de signaler , eller er indstillet ens. Hvis fjernbetjeningen fungerer kun på tæt afstand, prøve at flytte antennen , så du kan få bedre modtagelse.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com