# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Er loft fans Skulle Rock
? Fans der rock på lav, medium eller høj hastighed kan have én eller flere medvirkende problemer, der måske eller måske ikke har brug for at korrigere . Generelt bør loftsventilator ikke rock . Husk, at en wobble og en sten er ikke det samme . Fans , der har en vuggende problem vil rocke horisontalt eller vertikalt fra side til side . Ned Rod
p Hvis du har en hvælvet loft , skal ned stang være den korrekte længde eller luftstrømmen vil blive afspejlet , hvilket får blæseren til at rocke. Afstanden mellem toppen af ​​ventilatorvingen og loftet skal være 12 inches for god luftstrøm. Hvis du har nok plads fra loftet til toppen af ​​møbler eller gulvet, 18 inches er bedre. Hvis ventilatoren er installeret på flade lofter tæt vægge eller andre forhindringer , du har brug for en afstand på 18 inches fra spidsen af ​​blæseren til forhindringen.
Montering Box

vægsoklen , også kaldet loftet kasse , der bevæger sig, vil medføre, loft ventilator til at rocke. Du skal løse dette problem for sikker drift af ventilatoren. Hvis kassen bevæger sig fra side til side eller op og ned, kan feltet brug for en ekstra støtte bjælke eller bandage . Det kunne også betyde, at den hardware, der anvendes til at montere kassen ikke er stram eller er blevet løst .
Opvarmning og køling Vents
p Hvis du har opvarmning eller kølekanaler , der er højere på væggen tæt ventilatorbladene eller loft , vil den afbrudte luftstrøm få blæseren til at rocke. Der er intet du kan gøre for at stoppe ventilatoren fra rokkende , hvis dette er årsagen.
Vinter mode

dit loft fan kan rokke lidt i løbet af vinteren , når ventilatoren kører mod uret for at cirkulere den opvarmede luft. Ventilatorer med tunge lys kits eller letvægts loftet fans vil rocke lidt, når blæserbladene opererer på lave hastigheder. Dette sker, fordi luftstrømmen løftes opad forårsager luft til at komprimere , hvilket får blæseren til at rocke. Hvis alt andet tjekker ud på fan, kan dette være årsagen til, at ventilatoren rokkende .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com