# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan at bestemme den bedste Loft Fan Size
Montering et loft fan til et værelse kræver måle arealet af rummet og span af ventilatoren. Den bedste fit er et ægteskab af en fan at være stor nok til at give god luft flow i et rum uden at beskadige vægge, når det gynger . Loft fan sælgere og Internet hjemmesider har diagrammer , der angiver størrelsen af ​​loftet fans og størrelsen af ​​de lokaler, hvor de passer bedst , men hitlisterne varierer en smule over hele linjen. Det betyder, at den perfekte loft fan er for det meste om ejerens præference. Hvis det ikke er for stor eller for lille og giver en god brise , så er det en god pasform. Ting du skal
Målebånd myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Brug et målebånd til at måle længden og bredden af ​​det rum, hvor du ønsker at installere loftet fan. Multiplicer længde og bredde sammen for at få det område af rummet. For eksempel, hvis et værelse er 20 meter med 17 meter , vil området være 340 meter .
2

Mål rummet fra gulv til loft . Et loft fan bør ikke hænge lavere end syv meter , fordi så det udgør en risiko for at såre nogen, og det er ikke et godt kig til indretning. Hvis loftet er højere end ni fødder, behøver du ikke at måle det, fordi du ved, bare ved at kigge på det , at du bliver nødt til at installere en ned - stang på blæseren.

3

måle størrelsen af ​​loft ventilator ved at udvide målebånd til spidsen af ​​et blad og på tværs af ventilatormotoren til spidsen af ​​den modsatte klinge . Bredden i inches er størrelsen af ​​loftet fan .
4

Brug et loft fan størrelsesskema til at hjælpe dig i at købe en fan. Husk dog, at den anbefalede størrelse er kun en retningslinje . Hvis det design, du kan lide er lidt større eller mindre end den anbefalede størrelse , kan du stadig installere det , så længe det ikke vil svinge ind i væggene og beskadige rummet.

Hus Have © have.989214.com