# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Typer af Loft Fan Boxes
Loft fans hjælpe cirkulerer luften i et hjem og kan mindske opvarmning og afkøling omkostninger. Loft ventilator skal dog understøttes korrekt i loftet for at være i stand til at holde vægten af ​​blæseren. Der et par valg i loft ventilator bokse, der vil være i stand til at håndtere dette job . Octagon Metal Loft Box

Denne type boks er et enkelt stykke af trukket stål, der er almindeligt anvendt til at huse de elektriske ledninger og montere loft ventilator til . Disse bokse kan være 1-1/2 inches til 2-1/8 inches dyb . Metallet boks er skruet til et loft tværbjælke eller en lateral støtte, der er bundet til parallelle loftsbjælker . Metallet boks har to monteringsskruer på hjørnerne .
Octagonal Metal Box Med et Brace
p Hvis loftet fan boks er ved at blive installeret i et eksisterende hus , det ottekantede metal loft fan boks kan have en bandage, der strækker sig mellem loftsbjælker og er skruet ind i hvert loft bjælke til at bære vægten af ventilatoren . Boksen dybder er enten 1-1/2 inches eller 2-1/8 inches. De seler kommer i 16 inches på midten eller 24 inches på midten .

Metal Pan Boxes

Metal pan æsker er runde loft fan bokse , der er monteret direkte til loftsbjælker . Disse bokse er 1/2 til 3/4 inches dyb . Disse er typisk installeret i nye byggeri hjem , hvor typiske dybde loftet bokse kan ikke anvendes som beam vedhæftede filer.
PVC Loft Gulvstrø Mount Box

Denne type boks er lavet ud af PVC og har et hak i midten af ​​feltet, der er 1-1/2 inches lang og 2-1/8 inches dyb. Denne boks er monteret i toppen af ​​hver side af loftet bjælken gennem siden monteringshuller af kassen .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com