# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Casablanca Fans Fejlfinding
Casablanca har gjort fans siden 1974 og hurtigt voksede, da en fan producenten under energikrisen i midten af ​​halvfjerdserne . Produkterne har cross- laminerede klinger med seks lag af træ , færdig med møbler - finér ; og omfatter motorhuse af trykstøbt og stålkonstruktion. Problemer med Casablanca fans omfatter ikke starter , slingrende , støj, manglende køre ved lav hastighed, og fjernbetjeningen ikke fungerer korrekt. Problemer som disse kan afhjælpes ved at følge nogle trin til fejlfinding . Ting du skal
frisk batteri
stjerneskruetrækker myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Udskift batteriet i fjernbetjeningen , hvis ventilatoren ikke starter, når du tænder for den . Kontrollér hovedafbryder panel og flip eventuelle afbrydere , der kan være udløst. Kig efter vægkontakter , der opererer fansenes kredsløb --- det kan være et supplement til fjernbetjeningen. Flip switche i rummet indtil du identificere den.
2

Kontroller at skruer på vingerne er forsvarligt fastgjort , hvis knivene wobble eller er støjende . Kig efter eventuelle bøjning , der måtte have fundet sted under installation og udskiftning af knive , hvis de er bøjet . Sørg for, at fjederkonsoller eller loft stikkontakt er tæt fastgjort . Kontroller alt for tæthed med en stjerneskruetrækker og spænd om nødvendigt.
3

Lad ventilatoren til break- in, hvis det ikke vil køre med en langsom hastighed trods indstille fjernbetjeningen til den langsomme position. Kør blæseren på høj hastighed i et par dage.
4

Tryk på " Tilbage" -knappen på fjernbetjeningen, hvis blæseren ikke blæser opvarmet luft ned til gulvniveau i vintermånederne . Den " Reverse " knappen skal være trykket hver gang denne funktion anvendes .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com