# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Kan et Loft Fan bruges i Winter
? Loft fans er almindeligt anvendt i løbet af sommermånederne til at hjælpe hjem forblive cool. Men de du kan bruge dem i vinteren for at holde værelser varme også. Funktion Summer Fan Brug

løbet af sommeren, ventilatorer operere i en retning mod uret , som en person, der står på gulvet og kigger op på blæseren ser det. Dette skaber en luftstrøm, der øger fordampningen på huden , hvilket skaber en effekt , der svarer til en vind chill. Dette gør at luften i hjemmet føler køligere og mere komfortabel .
Vinterbrug

vinteren, fans har et andet formål. Hvis du vende strømmen , generelt gjort ved at vende en lille, sort afbryder på kroppen af ​​blæseren over knivene , opretter du en tragt af luft bevæger sig op . Dette skaber en downdraft langs væggene , skubber den varme luft der stagnerer i loftet ned til boligarealer .

Overvejelser

vinteren, holde fans på en lav hastighed . Hvis du tænder dem højt , kan du oprette en ubehagelig , kølig udkast . Hvis ventilatoren er på lav , det cirkulerer luft forsigtigt uden et udkast .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com