# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
De Korrekt Loft Fan Indstillinger til vinter og sommer
Loft fans ændrer ikke lufttemperatur. I stedet er de cirkulere den eksisterende luft at gøre rummet mere behagelig. Sæsonkorrigeret justere en vendbar fan omdrejningsretning udnytter termodynamikkens love og fordampning. Termodynamik
En luftballon eksemplificerer begrebet varm luft stiger .

luft temperaturen stiger, luftmolekyler flytter længere fra hinanden, og luften bliver mindre tæt. Dette er grunden til varm luft stiger. Om vinteren indstille loft ventilator til at rotere med en lav hastighed i en retning med uret. Det trækker kold luft op fra gulvet og skubber varm luft ned omkring kanten af ​​rummet .
Sved og fordampning
Loft fans medvirke til at sænke kropstemperaturen.

Sweat fordampning afkøler din krop. Loft fans blæse luft på tværs af din krop øge antallet af fordampning og gøre din krop køligere. I sommeren , indstille ventilatorens vinger til at spinde i en rotation mod uret for at blæse luft ned. Indstilling af ventilatorhastighed hurtigere øger mængden af ​​luftstrømmen , hvilket forbedrer fordampning og afkøler din krop mere .

Luftfugtighed
Loft fans ikke køle så godt i en fugtigt rum .

Loft fans fjerner ikke fugtighed. Fugtig luft indeholder mere fugt, hvilket resulterer i nedsat fordampning. Den kølende effekt af blæseren vil ikke være så stor i et fugtigt rum .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com