# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan Wire et loft ventilator med udsatte ledninger
Mens tanken om at arbejde med el og installere et loft fan kan virke skræmmende , er det faktisk en forholdsvis simpel opgave , hvis du tager passende forholdsregler . Hvis ledningerne allerede er blevet kørt fra din breaker kassen og er udsat ud af loftet , har det sværeste skridt allerede afsluttet. Ting du skal
Loftsventilator , usamlede
Bidetang
Utility kniv
To orange ledning nødder myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
Forberedelse
1

Sluk for strømmen til de udsatte ledninger. Hvis du er sikker i din breaker box etiketter , kan du blot vende breaker til stikkontakten eller rum , du arbejder på . Hvis der er nogen tvivl om, hvilken breaker at vende , er det sikrest at vende hovedafbryderen . Dette vil slukke al strøm i dit hjem.
2

Identificer dine ledninger. Der er to ledninger, der kommer ud af loftet , en hvid og en sort. Der er mindst tre ledninger, der kommer ud af ventilatoren. Den sorte ledning er " hot" tråd, der bærer elektricitet til blæsermotoren . Den hvide ledning er neutral , og den grønne ledning er jordledningen . Hvis blæseren har lys, vil der også være en blå ledning , som er den varme tråd , der bærer elektricitet til lys.
3

Klip ledningerne kommer ud af loftet fan motor, forlader hver ledning fire inches lang. Strip en halvanden tomme længde på isolering fra udgangen af ​​hver ledning .
Tilslutning af ventilator
4

Sno de udsatte ender af de grønne og hvide ledninger sammen , så sno dem sammen med den hvide ledning der kommer ud af loftet , sikring af bundt med en af ​​dine wire nødder .
5.

sno sorte og blå ledninger sammen (der vil ikke være en blå ledning hvis ventilatoren ikke have lys ) , og derefter vride dem til den sorte ledning der kommer ud af loftet , sikring bundtet med en wire møtrik.
6 p Der kan også være en rød tråd , der kommer ud af loftet. Hvis der er , skal du tilslutte den blå ledning fra loft ventilator til at den røde ledning . Din ledninger ville så være: hvid og grøn fra blæseren forbundet til hvid fra loftet; sort forbundet til sort ; og den blå tilsluttes den røde .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com