# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan Wire en Hunter Fan Motor
Hunter fremstiller mange typer af loftet fans. Før du bruger dit loft fan , skal du først tilslutte motoren til samledåse i loftet, så hænge blæseren. Den samledåse forbindes til blæsermotoren med tre tråde : sort, som er den varme tråd; hvidt , som er den neutrale ledning ; og grøn eller nøgne kobber, som bruges til at jorde ventilatoren. Det er vigtigt, at ledningerne er korrekt installeret , som uretmæssigt ledningsføring din fan kan forårsage permanent skade på motoren. Ting du skal
multimeter
afisoleringstænger
Bidetang
Wire nødder myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Afbryd for strømmen til samleboks ved at slukke for afbryderen . Test ledninger i samleboks ved hjælp af et multimeter for at sikre , at strømmen er blevet afbrudt. Følg instruktionerne medtaget af producenten af den multi- meter for ordentlige testprocedurer .
2

Undersøg enderne af alle de ledninger i samleboks , og på toppen af ​​ventilatoren.

3

Fjern eventuelle wire nødder forbundet til enderne af ledningerne ved at skrue dem og sikre, at hver ledning har mindst 1/2 tommer af nøgne wire på enden . Fjern om nødvendigt yderligere afskærmning ved hjælp af wire strippere .
4

Løft loft ventilator på plads, og tilslut den sorte ledning fra blæseren , mærket " AC LIVE IN" til den sorte ledning i samleboks . For at tilslutte ledningerne , skal du holde de to ender af ledningerne sammen , og sæt begge ledninger i wire møtrik. Sno tråden med uret indtil den er stram .
5.

Tilslut den hvide ledning fra blæseren , mærket " AC NEUTRAL IN" til den hvide ledning i samledåse.
6

Tilslut den grønne eller bare wire fra samleboks til den grønne jordledningen på blæseren.
7.

Mount ventilatoren ved hjælp af de specifikke for den model, fan , du installerer instruktioner. Derefter genoprette strømmen til samledåse at teste blæsermotoren .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com