# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Hvordan til at cirkulere varme gennem et hus ved hjælp Loft Fans
Mange hjem har loft fans i ét eller flere værelser. Loft fans er ofte bruges til at producere en kølig brise om sommeren. Men loftet kan også bruges til at cirkulere varm luft i vinteren. Justering af en fan , så det bevæger sig varm luft gennem et rum eller et hus kan hjælpe med at reducere varmeregningen . Ting du skal
trappestige
Loft fans myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
Air Flow i et værelse
1

Sluk loft fan , hvis det kører , og vent til det at stoppe. Anbring en trappestige under loftet ventilator og klatre så højt som du har brug for for at nå blæseren.
2

Find frem og slide- switch kontrol på siden af ​​loftet fan omvendt .

3

Skub kontakten til den modsatte indstilling, så kold luft vil blive trukket op , og varm luft tæt på loftet vil blive tvunget nedad.
4

Start ventilatoren og lad den nå op på fuld hastighed.
5.

Justér hastighed, hvis det er for hurtigt for dig .
Air Flow i et hjem

6

Juster loft fans i andre rum , således at de også vil trække op kold luft og tvinge ned varm luft, der er tæt på loftet .
7.

Installér yderligere loft fans i rum, der don 't have dem .
8

Åbne døre til rum , der skal være varm . Åbne døre fra rum, hvor loftet fans kører . Dette vil lette varme luftstrøm fra rum til rum.
9.

Luk døre til rum, der ikke hyppigt anvendte og behøver ikke at være opvarmet . Dette vil begrænse varm luft cirkulation til områder, som du anvender.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com