# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan installeres et loft Medallion & Fan
Loft fans er en glimrende måde at holde rummet køligt om sommeren og varme om vinteren , spare penge på din opvarmning og afkøling regninger. Et dekorativt loft medaljon omkring top afslutter job med et ekstra strejf af elegance . Vælg et loft ventilator, der er velproportioneret til størrelsen af ​​det rum , og ikke overvælde den. Vælg en medaljon , der passer til stilen i dit træværk , og også den stil af ventilator til en samlet harmonisk effekt. Instruktioner
1

Sluk for strømmen til den eksisterende overliggende lysarmatur på boksen breaker . Fjern skygge og pære fra armaturet. Skru beslaget , der holder armaturet til loftet , og tag ledningerne ved at skrue plast wire-stik .
2

lirke gamle elektrisk felt fra bjælkerne i loftet. Du kan være i stand til at skrue det , men sandsynligvis en metal brækjern vil gøre det trick .
3

Trace omridset af den nye pandekage kasse på loftet under en tværbjælke , og bore gennem linien med en boremaskine . Indsæt bladet af en drywall sav og skære dispositionen. Sæt den nye elektrisk felt gennem hullet , og tryk den mod bjælken . Fastgør det til bjælken med de medfølgende skruer med loft fan .
4

kablerne Feed fra loftet gennem hullet i pandekage kassen , pak kobber jordledningen omkring sin jord skrue og stram den ned med en skruetrækker.
5

Tag en pause og forberede medaljonen . Påfør et tyndt perle af byggeri lim på bagsiden af ​​det , fodre ledningerne gennem hullet i midten og tryk den fast mod loftet, holde den i 30 sekunder. Fastgør medaljon med efterbehandling søm drevet ind i bjælken med en hammer. Undersænker dem 1/16 tomme . Påfør spackle over søm huller.
6

Før de to resterende ledninger gennem loftet plade forsynet med loft fan . Løft pladen til loftet , og fastgør den til boksen med de medfølgende skruer .
7

Flyt til gulvet og samle de resterende fan dele , gevindskæring ledningerne på motoren gennem baldakin . Tråd ledningerne gennem røret stangen og fastgøre stangen med låseskrue . Spænd det ned med en skruenøgle.
8

Sæt den ene side af baldakinen til den tilsvarende side af loftet pladen. Dette vil holde vægten af ​​forsamlingen , mens du tilslutter ledningerne. Forbind de to grønne ledninger til kobbertråd fra loftet kabel med twist -on stik. Tilslut de hvide ledninger sammen og de ​​sorte ledninger sammen på samme måde. Hvis ledningerne fra dit loft er konfigureret forskelligt, stoppe og tilkalde en elektriker .
9

Tuck ledningerne i , og bringe baldakin montage flugter med loftet og fastgør den med de medfølgende monteringsskruer . Installer ventilatorbladene med de medfølgende skruer . Sæt lysarmatur ind i motorhuset , hvis der er en, installere pærer og skygge , og tænd for strømmen til loft ventilator på boksen breaker .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com