# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan Wire en Lutron S2 -LF
Lutrons S2 -LF er en variabel dobbelt ventilator /lys kontrol . Det giver mulighed for dæmpning kontrol af en lys og variabel blæser styring fra samme sted. Det er en enkelt bande switch, hvilket betyder, at det passer ind i en normal størrelse single- bande elektriske boks , der kombinerer hvad der ville være to separate parametre på én 2,75 -by -4.5 -tommer kombination dobbelt-skyderen switch. Tilslutning af kontakten er forholdsvis let, hvis du har isoleret fan skifte ben fra lyskontakten ben. Ting du skal
Kombination skruetrækker
Berøringsfri spændingsdetektion
afisoleringstænger
gule ledning stik
Vinyl elektriske bånd myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Sluk ventilator /lys kredsløb magt ved at identificere den rigtige afbryder og flippe det. Hvis du udskifter en gammel switch, fjerne den gamle dækplade og skifte ved at bakke ud monteringsskruerne . Bekræft, at strømmen er slukket ved sondering alle ledningerne i boksen hvor kontakten skal monteres med en berøringsfri spænding tester.
2

Identificer ledning, der vil styre lys , og wiren der styrer ventilatoren i boksen hvor kontakten vil blive monteret . På nye anlæg, bør der være tre ledninger går til loftet box : sort, hvid og rød . Den hvide er neutral. Den sorte og røde kontrol lys og ventilator, eller omvendt. Hvis du udskifter en gammel afbryder og ikke kan identificere ledninger , der fører til ventilator /lys , har en autoriseret elektriker identificere de to uafhængige skifte ben ledninger, der forbinder kontakten med ventilator /lys.

3

Identificer den indgående strømforsyning wire. Hvis denne ledning ikke er mærket, så udføre en test . Sørg for at alle de sorte og røde ledninger i kassen har ingen magt , og splejset enderne er dækket med en wire -stik eller et stykke af elektrisk tape . Sluk for strømmen til kredsløbet igen. Test hver ledning separat med spændingstester . Testeren vil bippe og lyse op, når den er placeret tæt på en varm wire. En ledning , skal lade sig varm. Dette er den indkommende foder. Sluk for strømmen til kredsløbet tilbage fra. Mærk ledning med et stykke hvidt elektrisk tape med ordet "hot" skrevet på det .
4

Forbind de neutrale ledninger i kassen sammen ved hjælp af en wire stik. Strip tilbage enderne af hver hvid ledning 1/2 inch. Placer enderne af ledningerne under wire stik, og drej med uret, indtil du føler ledningerne vride sammen .
5.

Tilslut den grønne jordledning på S2 -LF til den nøgne kobber eller grøn jordledning i kassen ved hjælp af en wire stik.
6

Tilslut den sorte ledning på S2 -LF til den mærkede hot wire ved hjælp af en wire stik.
7.

Slut det gule ledning om kontrol til ledningen styrer ventilatoren.
8

Tilslut den røde ledning om kontrol til ledningen styrer lyset .
9.

Montér kontrol til feltet efter 6-32 maskine skruer med kontrollen. Hvis du har svært ved montering ledningerne i boksen , især hvis du udskifter et gammelt skifte i en gammel boks, bliver du nødt til at hyre en elektriker til at bestemme dine muligheder. Forsøg ikke at proppe den S2 -LF i en kasse , der er for lille eller for fuld af ledninger.
10

Juster kontrol i kassen. Sørg for at det er i lod og niveau , og spænd skruerne . Vend afbryder styrer kredsløbet igen og teste afbryderen. Hvis vendt ventilator og lys, slukke for strømmen til kredsløbet og fjerne den nye combo switch. De forbindelser, du gjorde i trin 7 og 8 skal vendes.
11

Installer wallplate . Den wallplate er to stykker . Bagsiden wallplate sluttes til kontakten med de 6-32 maskine skruer. Finishen wallplate klikker på plads og kræver ingen skruer. Installer ryggen wallplate og sørg for, at den flugter med væggen. Installer finish wallplate .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com