# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> Appliance Repair >>
Hvordan du udskifter et skaft i rustfrit stål på en GE Advantium Ovn
GE Advantium mikrobølgeovn har en rustfri stål håndtag, der kan være svære at fjerne, hvis du har brug for at erstatte det. Du skal købe ikke blot i håndtaget , men den sorte interiør dækplade fra en autoriseret GE dele forhandler online eller lokalt. Den gamle dækplade vil sandsynligvis blive beskadiget i processen med at fjerne håndtaget. Du kan erstatte håndtaget på din GE Advantium mikrobølgeovn med de rigtige værktøjer og en moderat mængde indsats . Ting du skal
Standard skruetrækker
Badehåndklæde
stjerneskruetrækker
Spidstang myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fjern dækslet fra GE Advantium mikrobølgeovn ved at løfte døren op og nysgerrige hængslerne på døren af ​​ovnen krop . Brug et standard skruetrækker til at lirke ud af hængslerne .
2

Læg døren på et badehåndklæde , der dækker en bordplade for at sikre, at du ikke ridse bordet eller døren.
< br > 3

Pry tilbage kanterne af døren for at frigøre plast fascia. Fascia har små fingre , der sandsynligvis vil bryde ud, men vær omhyggelig med ikke at beskadige trim.
4

Løsn det øverste dørhåndtaget skruen med en stjerneskruetrækker.
5 < p > Skru de seks skruer , der holder døren til det ydre trim. Lirk forsigtigt tilbage plastik trim til at fjerne kernen fra trim. Tag den nederste dør håndtag skrue og fjern håndtaget.
6

Installer den nye dørhåndtag ved at vende de trin , du brugte til at fjerne den gamle. Brug et par spidstang ved udskiftning af skruer, der holder i kernen. Rummet er for lille til dine fingre til at passe , og tangen vil hjælpe med at få skruerne i gang, så du kan afslutte stramme dem med skruetrækkeren.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com