# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> Appliance Repair >>
Sådan justeres en Beachcomber Pressure Switch
Beachcomber fremstiller en linje af boblebade bygget med en pressostat til at opdage en ordentlig vandgennemstrømning gennem VVS. Kontakten er en sikkerhedsmekanisme for at forhindre boblebadet mod overophedning , hvis vandet ikke løber gennem rørene . En justering fælg på pressostaten regulerer følsomheden af kontakten ved at overvåge vandtryk målt i pounds per square inch ( PPSI ) . Justering af kontakten tager kun et par sekunder. Det er ikke nødvendigt specialværktøj. Instruktioner
1

Sluk Beachcomber ved kontrol pad på den øverste kant. Træk håndtaget ned til "Off" position på det elektriske boks forbundet til Beachcomber at afbryde strømmen .
2

Åbn tjenesten panelet i bunden af ​​Beachcomber, dreje håndtaget med uret for at få adgang til pumpe, varmelegeme og pressostat , der er længst til højre , nederst .
3

Drej knappen øverst på pressostaten mod uret for at sænke trykket , hvor kontakten aktiveres . Dette øger følsomheden af ​​kontakten. Hvert klik da drejes indikerer en yderligere justering stop af en PPSI .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com