Sådan Seal Huller i Stove Pander
Der findes to muligheder, når forsegling huller i komfur pander - anvendelse af en varme -resistent epoxy eller dække panden med alufolie. Varmeresistent epoxy skaber en patch til hullet for at forlænge levetiden af ​​drypbakker og forhindre mad eller væske i at lække igennem til bunden af ​​ovnen. Aluminiumsfolie er ikke en optimal metode til forsegling huller, men det vil skabe en midlertidig løsning , hvis du ikke er i stand til at lokalisere en varmebestandig epoxy eller ikke har tid til at forsegle pander samme. Ting du skal
Soap
Ståluld (valgfrit) hoteltilbud Disposable skål
Epoxy
Popsicle stick
avis
Aluminiumsfolie myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Epoxy
1

Vask bundbakker med sæbe og vand for at fjerne alle fastbrændte mad og rester. Ståluld til at fjerne rester , der ikke vil komme ud med regelmæssig vask . Lad pander tørre helt , før du anvender epoxy.
2

Bland de to komponenter af epoxy i en lille , engangs skål med en træ ispind pind eller bambus spyd . Påfør epoxy blandingen til hullet i drypbakken umiddelbart efter blanding for at forhindre det i at tørre ud .
3

Sæt drypbakken på hovedet på et stykke avis til at lade epoxyen tørre uden kontakt på en anden overflade. Epoxyen tager mindst 24 timer for at helbrede og hærde , men vil styrke hvis du lader det hærde op til fem dage .
4

Placer drypbakken i brænderen enhed og bruge som normalt.

Aluminiumsfolie
5

Tag drypbakken fra ovnen enhed og vaske det grundigt med sæbe og vand for at fjerne alle rester og brændte madrester . Lad drypbakke tørre helt, før tildækning med alufolie.
6

Riv et stykke aluminiumsfolie omkring 4 inches længere end diameteren af gryden til at rumme skålen form. Centrere aluminiumfolie på toppen af ​​drypbakke og forme den ind i overfladen af gryden. Fold den overskydende aluminium over kanten af gryden.
7.

Skær aluminiumsfolie væk fra centrum nederste hul og side hul, hvor brænderen tillægger komfuret. Tryk på aluminiumsfolie mod kanterne , så det skaber en forsegling mod spildbakken.
8

Placer dryppepanden tilbage på komfuret og fastgør brænderen gennem adgang huller. Kontroller aluminiumsfolie ikke rører brænderen. Juster folie, hvis det er nødvendigt .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com