# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> Appliance Repair >>
Hvordan du udskifter en Tub Seal på en Kenmore Front Load Vaskemaskine
Whirlpool Corp fremstiller en linje af bolig front belastning vaskemaskiner under Kenmore mærke. Hvis vandet løber ud af døren til dit Kenmore front-loading vaskemaskine , kan et brud eller revner i karbad forseglingen være at skyde skylden . Udskift forseglingen at gøre døråbningen vandtæt igen. Fordi erstatte karret segl på en Kenmore front belastning vaskemaskine kræver adskillelse af apparatet kabinet, uerfarne gør-det -selv kan ønske at forlade denne type reparation til en professionel. Ting du skal
Hex skruetrækker
flad skruetrækker
Lille flad skruetrækker
stjerneskruetrækker myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Nå bag vaskemaskine og tag netledningen ud af stikkontakten . Luk ventilen , der leverer vand til maskinen.
2

Træk skiven 3 til 4 meter fra væggen. Fjern skruerne sikring bagsiden af ​​det øverste panel til vaskemaskinen panelet bag ved hjælp af en sekskantet skruetrækker ; antallet af skruer kan variere fra model til model . Træk toppanelet mod bagvæggen. Tryk låsestifterne langs bagkanten af ​​kontrol konsol med en flad skruetrækker til at frigøre det øverste panel. Sæt fjernet toppanelet slut - side-up for at undgå ridser eller ridse emaljen .
3

Åbn sæbeskuffen og træk den så langt som det vil gå ud . Tryk på den grå fane plast frigivelse på bagsiden af ​​skuffen og fjern skuffen ud af maskinen.
4

Træk kabelstikket fra ledningsnettet på bagsiden af ​​kontrol -konsollen. Træk plastik stikket for at undgå at beskadige kablerne. Fjern kablerne fra styrepulten fastgørelsesklemmerne .
5.

Fjern skruerne på venstre side og nederste kant af kontrol -konsollen. Skub spidsen af ​​en lille flad skruetrækker under den øverste kant af konsollen . Løft kanten af konsollen med skruetrækkeren for at frigøre fastgørelsesklemmerne langs toppen af ​​tørretumbleren kabinettet. Tryk på tappen på bagsiden af ​​kontrol -konsollen og fjerne konsollen fra forsiden af maskinen. Sæt konsollen på en polstret overflade med kontrol opad.
6

Tag skruerne på den nederste kant af den nederste forreste tjeneste panel ved hjælp af en sekskantet skruetrækker . Skub betjeningspanelet ned for at frigøre fastgørelsesklemmerne på siderne af skiven kabinet. Træk panelet mod dig og sæt den til side .
7.

Åbn lugen . Stræk trækfjederen på bunden af ​​forseglingen ved at indsætte spidsen af den lille skruetrækker i ringen på hver side af fjederen og trække forsigtigt. Fjern trækfjeder og fastgjort fastholde ledning fra omkredsen af karret segl.
8

Skræl karbad segl væk fra kanterne af døråbningen og fold den tilbage inde i karret . Fjern de skruer, der omgiver døren på højre side af døråbningen ved hjælp af hex skruetrækker . Nå bag kanten af døråbningen og trække ud af døren switch forsamling. Træk plastik stikket for at frigøre ledningerne fra bagsiden af ​​forsamlingen .
9.

Luk lugen . Brug hex skruetrækker til at fjerne skruerne i hvert hjørne af frontpanelet. Træk panelet fra forsiden af ​​maskinen, og holde det op mod en væg
10

Fjern holdebøjlen holder forseglingen til vaskemaskinen karbad. ; vride Phillips fastholde klemme skrue mod uret , indtil klemmen er løs nok til at glide . . Fjern forseglingen fra forsiden af ​​karret
11

Skru plastik hætte fra vandtilførslen rør; glide røret gennem hullet i pakningen , og sæt hætten . Monter udskiftning segl på forsiden af ​​vaskemaskinen karbad. Installer karbad tætning med de tre "græde huller" i bunden af ​​portåbningen. Geninstaller fjernet fastholde klemme .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com