# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> Appliance Repair >>
Sådan Test en fodpanel Varmerens Thermal Cutoff Switch
Svarende til tørretumblere , nogle baseboard varmeapparater bruge en termisk cutoff switch. Denne kontakt afbryder strømmen til apparatet, hvis temperaturen bliver for varm. Dette er ofte på grund af en dårlig termostat. Hvis din baseboard varmelegeme ikke tænder og varme , som det skal , kan det være en dårlig termostat eller eventuelt en dårlig termisk cutoff switch. Test en fodpanelet varmer termiske afbrydelseskontakt kræver at fjerne kontakten fra enheden. Ting du skal
stjerneskruetrækker
Multimeter
Vis Flere Instruktioner

1

Sluk for afbryder til fodpanelet radiator. Baseboard varmeapparater bruger højspænding og vil forårsage stød.
2

Træk temperaturknappen fra fodpanelet radiator. Knappen simpelthen låser på temperaturen akslen og trækker ud med svag kraft .
3

Fjern skruen, der fastgør termostaten dækslet med en stjerneskruetrækker. Skruen er normalt nær bunden af ​​dækslet. Løft bunden af ​​dækslet væk fra fodpanelet varmer og træk den ned for at fjerne det fra enheden .
4

Hægt de to ledninger forbundet til den termiske cutoff switch. Den termiske afbrydelseskontakt ligger ved siden af ​​termostaten aksel og er normalt omkring 2 inches lang. Træk termokontakten ud af fodpanelet radiator.
5

Indstil din multimeter til det laveste Ohms indstillingen. Tryk de to prober måleren sammen og justere måleren dial så skalaen læser nul.
6

Tryk på en probe til et af de termiske cutoff terminaler og den anden probe til den resterende terminal. Skalaen bør læse nul ohm. Hvis den ikke gør det , den termiske cutoff kræver udskiftning .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com