# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> luftrensere >>
Må Room Luftrensere Arbejde
? Lige siden 2005 Consumer Reports artiklen støbt tvivl om, hvorvidt værelse luftrensere faktisk virker, folk, der søger efter produkter til at rense indendørs luft , og i nogle tilfælde lindre åndedrætsproblemer , har måttet foretage omfattende forskning for at se hvis produktet findes. Den gode nyhed er ja, værelse luftrensere fjerner partikler , men ved at gøre dette kan også beskadige ozon.
Indoor Air Quality (IAQ)

Når vi tænker på alle de udendørs luftforurening fra biler og produktion vi sjældent overveje , hvad der kunne være foregået inde i vores eget hjem. Den forurening, der gennemsyrer luften udenfor er oftentimes stærkt koncentreret i vores hjem på grund af forkert ventilation. Byggematerialer såsom tæpper og krydsfiner afgiver formaldehyd , og malingen producerer flygtige organiske forbindelser ( VOC ) , så rengøring vores indendørs luft er et mål for mange, især dem, der lider af vejrtrækning eller allergi problemer . Faktisk Environmental Protection Agency (EPA) , hedder indendørs luft kan være så meget som hundrede gange mere forurenet end luften udenfor .

Luftrensere vs Purifiers
< br >

Rengøring indendørs luft begynder med en hel-house ovn filter , som er forholdsvis effektiv til at fjerne støv og pollen , men mangler at fjerne røg eller mindre partikler . Bruges i forbindelse med ovn filter , High Efficiency Particulate Air (HEPA ), fremstillet af plisseret papir , der betragtes som de bedste af mange i deres evne til at rense større forureninger fra luften.
Ioniske luft renseapparater

iongenerator Luftrensere er generelt små, bærbare enheder, der kan flyttes fra rum til rum . Det renser luften ved at sende negativt ladede ioner . De ladede ioner reagerer med partikler , og når bladene forurening kontakter indsamling i enheden de holder . Generelt betragtes som en god måde at rense luften , er disse typer bruges i kyllingefarme at reducere fjer støv , såvel som på de amerikanske ubåde.
Unit Vedligeholdelse

Paper luftrensere , sammen med ovn filtre simpelthen stoppe forurening fra passerer igennem, og de skal renses eller udskiftes , hver par måneder . En kendt ulempe ved denne type filter er som de bliver mere fyldt med partikler luftstrøm er reduceret.

Selvom Ion luftrensere gøre et bedre stykke arbejde med at fjerne forurening fra luften , de har også deres egne problemer med rengøring. Da knivene indsamling bliver fyldt med partikler , nogle af dem har en tendens til at blæse ud af enheden sprede et produkt kaldet "black støv, " luft , der er forurenet end hvis ikke rengøres overhovedet. Regelmæssig rengøring af knive indsamling er et must. Generelt værelse luftrensere fjerner partikler fra luften, hvis de er korrekt vedligeholdt .
Forebyggelse indendørs forurening

Ikke alle værelsesfaciliteter luftrensere er skabt lige. Man bør foretage en omfattende forskning , før du foretager et køb. Men forebyggelse vil gå en lang vej mod at reducere indendørs forurening. Installation af trægulve , snarere end tæpper vil holde forureningen nede. Hold kemikalier og opløsningsmidler kun på et godt ventileret garage og kontrollere mug og bakterier i badeværelser. Uanset hvilken enhed du vælger, det være sig en hel-house filter , eller en bærbar luftrenser , sørg for at tjekke de udstationerede anmeldelser af hver model og kalder Better Business Bureau for at kontrollere virksomhedens historie tilbyder det.


Hus Have © have.989214.com