Typer af udstødningssystemer og stinkskabe
stinkskabe er ventilationsindretninger ofte indført i laboratorier til at bidrage til at begrænse forskerne eksponering for farlige dampe eller dampe . De trækker i omgivende luft fra rummet , og derefter , afhængigt af den type udstødningssystem , der anvendes, enten blæse luften udenfor eller rense det for recirkulation i bygningen. Der er en række forskellige Håndbeskyttelse typer, der hver især er designet til at arbejde med bestemte materialer eller udføre en bestemt funktion. Auxiliary Air

Auxiliary luft udstødningssystemer arbejde ved at bringe i supplerende luft til motorhjelmen udstødning , så andelen af ​​ændrede luft fjernes fra rummet er begrænset. Men denne metode bruger teknologi, der er forældet og ikke virker godt i klimaforandrende områder , fordi varm eller kold luft blive bragt i kan gøre for ubehagelige arbejdsvilkår.
Konstant Luft Volumen

på forsiden af ​​de fleste stinkskabe er en bevægelig vinge , der er en del af en modvægt mekanisme. I en konstant luftmængde (CAV ) udstødningssystem , der luft trækkes ind gennem en bypass , der udvider som vinduesrammeåbningen bliver mindre. Dette tillader luftstrømmen går gennem emhætten at forblive konstant , uanset blæserhastigheden eller hvor rammen er placeret .
Air Volume Variabel

en variabel luftmængde ( VAV ) udstødningssystem , hætten fungerer sammen med positioneringen af rammen til at lade varme-, ventilations -og klimaanlæg (HVAC) system, kender i hvilken grad rammen er åben . Denne information så lader systemet vide , om det skal øge eller mindske mængden af ​​luft at være opbrugt .
Syreoplukning Hood

Når vi beskæftiger os med høje koncentrationer af syrer , specielle korrosionsbestandige stinkskabe er påkrævet. Syreoplukning hætter er lavet af polypropylen og polycarbonat , og ofte har kanaler , der er belagt i teflon . Det gør dem langt mere modstandsdygtige over for ætsning af farlige materialer som flussyre .
Low Flow /High Performance Hood

Fordi traditionelle stinkskabe kan bruge næsten tre gange så meget energi som den gennemsnitlige amerikanske hjem , stinkskab producenter er kommet op med mere energieffektive stinkskabe , der er designet til at reducere HVAC driftsomkostninger. Nogle af de forbedringer, for lavt flow /højtydende stinkskabe omfatte en mere aerodynamisk design for rammen , og en flush folie indgang , der giver maksimal luftgennemstrømning til arbejdet overfladen og fjerner tilbageløb .
Radioisotop Hood

Radioisotop stinkskabe er lavet af armeret rustfri stål , der kan håndtere vægten af ​​bly mursten , der anvendes til at studere radioaktive materialer.
Scrubber Hood

Ved at absorbere røg gennem et kammer fyldt med vand -gennemblødt plastik stykker og et neutraliserende middel , skrubber hætter er i stand til at rense giftige dampe , før de er spredt på en traditionel måde.
Waterwash Hoods

Waterwash stinkskabe fungerer ligesom en grundlæggende stinkskab undtagen de har en særlig indbygget rengøringssystem , der skyller ud i det indre af enheden og forhindrer ophobning af farlige kemiske rester. hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com