# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> luftrensere >>
Hvordan laver man en ionisk Breeze Stop Crackling
skarpere billede er Ionic Breeze er en luftrenser designet til at fjerne støv , pollen og andre luftbårne partikler fra indendørs miljø . Det er lydløs og lugtfri , der opererer i baggrunden for at holde din indendørs luften ren . Folk med luftvejssygdomme såsom bronkitis eller astma kan opleve, at deres vejrtrækning forbedres med brugen af ​​et sådant en luftrenser . Indimellem kan Ionic Breeze enheden gøre en knitrende lyd, hvilket kan indikere en fejl i enheden eller blot, at det trænger til rengøring . Ting du skal
Blød klud myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Drej afbryderen til positionen " OFF" på Ionic Breeze og tag det, hvis du begynder at hører knitrende lyde , der stammer fra det. Fjern snavs indsamling gitteret fra enheden ved at skubbe det ud .
2

Drej Ionic Breeze forsigtigt på hovedet og højre side op tre til fire gange . Tør samling gitter vinger med en blød klud for at fjerne enhver ophobning af skidt og snavs. Fugt en blød klud med vand for at fjerne enhver genstridige snavs efterladt på nettet. Lad samlingen gitter tørre helt.
3

Sæt indsamling gitteret ved at skubbe det tilbage i luftrenseren , indtil det klikker på plads. Tilslut Ionic Breeze igen og tænde den. Lyt efter eventuelle skrattelyde .
4

Sluk eller flytte andre apparater såsom modtagere , mobiltelefoner eller telefonsvarere væk fra Ionic Breeze for at undgå elektrisk interferens, hvis den knitrende støj er stadig til stede.

5

Prøv at tilslutte enheden til en anden stikkontakt med sig selv, hvis der er mere knitrende . Sørg for at du har en jordet stikkontakt , som nogle ældre boliger kan ikke har jordforbindelse forretninger. Brug ikke Ionic Breeze med en forlængerledning eller elektrisk stik adapter.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com