# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> luftrensere >>
Opkøb Guide til Affugtere
Mængden af ​​fugt i dit hjem , også kendt som fugtighed, spiller en stor rolle i, hvordan mange luftbårne allergener er til stede i dit hjem på ethvert givet tidspunkt , primært husstøvmider og skimmelsvamp . Du kan reducere mængden af ​​fugt i dit hjem ved at købe en affugter. Hver affugter har sine egne specifikationer, og før du køber en , bør du vurdere dit hjem behov . Funktionalitet

affugtere arbejde ved at fjerne fugt fra luften ligner en måde at luft . Den varme og fugtige luft krydser de afkølede bredbånd og kondenserer på dem , forlader væsken til at falde ned i en drypbakke eller spand . Den luft, der udsendes fra affugteren er tør og varm. Alle enheder fungerer på samme måde , uanset om de er beregnet til brug i hjemmet eller på en kommerciel skala.
Removal Rate

Alle affugtere ikke fjerne fugt på samme sats. Hvis dit værelse er utroligt stort, skal du bruge en affugter, der har en større fjernelse sats. Nogle af de større , industrielle størrelse maskiner fungerer til at fjerne op til 50 liter vand om dagen, mens andre mindre , døgninstitutioner affugtere til de fleste hjem fjerner overalt fra 30 til 70 pints af fugt i en dag .


Temperaturområde

Hver affugter arbejder specifikt til et andet temperaturområde. Hvis du ønsker at bruge en i et område som en kælder eller garage, købe en affugter , der kan fungere ved lavere temperaturer , muligvis ned til 32 grader Fahrenheit. Du kan også ønsker at købe en affugter , hvis du bor i et område, der har høj luftfugtighed hyppigt, som det nordøstlige , hvor luftfugtigheden er høj fra maj til oktober med milde temperaturer .

Energi niveauer

forskellige affugtere anvender forskellige mængder af energi. Generelt større enheder kræver mere strøm. En affugter kan mellem 50 og 800 watt , afhængigt af dens størrelse. Hvis du er bekymret for el-omkostninger , købe en, der er energi -star kompatibelt for de maksimale besparelser.
Støj

fleste affugtere fungerer stille og roligt , især nyere modeller. Du kan opleve, at ældre modeller er lidt mere støjende end ideel. Du kan have til at beskæftige sig med en støjende enhed, hvis du har brug for det for at dække et større område eller placere den i et område med højere niveauer af fugtighed.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com