# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> luftrensere >>
Hvad er kulfilter Scrubbers
? Hvis du arbejder i en kemi lab , træ butik eller industriel fabrik , har du måske hørt om kulfilter scrubbere . Du kan endda have et kulfilter skrubber på din arbejdsplads eller dit hjem. Disse enheder er nyttige til reduktion af støv eller pollen i luften, tage ud skadelige kemikalier og holde andre partikler ud af dine lunger . Men hvad der præcist er de, og hvordan virker de? Air Scrubbers

Air scrubbere er enheder, der renser luften ved hjælp af et filtreringssystem. I modsætning til deres navn, de gør ikke aktivt " krat " noget. I stedet er de simpelthen passere luft gennem et filter for at fjerne partikler eller kemikalier, der kan være flydende sammen . At have en luft skrubber i dit hus kan hjælpe med at fjerne støv , pollen, skæl eller røg rester. De anvendes ofte i laboratorier , værksteder og virksomheder til at reducere specifikke luftbårne forurenende stoffer på arbejdspladsen.

Filtre

Filtrene anvendes af Air scrubbere nødt til at fjerne luftbårne partikler der kan ligge hvor som helst fra en tiendedel af en millimeter ned til en nanometer i størrelse. Dette gøres ved hjælp af et par forskellige former for filtre . Den ene er et HEPA-filter ( højeffektiv partikler arretering ), som er et gitter af små glasfiber filamenter , og den anden er aktiveret carbon. Kulfilter scrubbere er luft scrubbere , der gør brug af de aktiverede kulfiltre .
Aktiveret Carbon

Aktivt kul er et materiale beregnet til at have så meget areal som muligt. Carbonatomerne er anbragt i en struktur, der er fyldt med mange små porer . En enkelt kilo aktivt kul har over en kvadratkilometer overflade . Når luft bevæges gennem et kulfilter , er alle partikler og molekylære kontaminanter skubbet gennem disse små porer , der kommer i kontakt med overfladen, hvor de har tendens til at sidde fast. Med så meget areal , der er en masse plads til partikler, der skal absorberes.
Gør Aktiveret Carbon

For at producere aktivt kul , carbon -rige materialer skal være behandles. Disse kan omfatte kul, træ , kul , olie og endda kokosnøddeskaller . På fabrikken , disse materialer er jorden ned til et fint pulver og derefter varmes op i en iltfri kammer for at slippe af ikke -carbon bestanddele uden at det antændes . Den porøse struktur kommer omkring , når det opvarmes igen med ilt og damp. Forskellige tilpasninger af denne proces kan producere forskellige størrelser af porer og granulater.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com