# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> klimaanlæg >>
Hvordan ved jeg, hvad Portable A /C enhed vil dække størrelsen af ​​det rum , jeg brug for det i
? Den kølende effekt af en bærbar klimaanlægget er vurderet i BTU ( British Thermal Units) . Jo højere BTU notering på apparatet , den større køleeffekt . Som BTUs stigning , så også gør prisen på en bærbar klimaanlægget . Vide hvilken bærbar AC enhed vil få arbejdet gjort for et bestemt rum størrelse kan hjælpe dig med at undgå at betale for meget for apparatet. Ting du skal
Målebånd myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Måle længden og bredden af ​​det rum, hvor du planlægger at bruge en bærbar klimaanlægget . Formere disse målinger sammen for at beregne den firkantede optagelser . For eksempel , et værelse måler 20 meter lang med 15 meter bred er 300 kvadratmeter.
2

Match op dit værelse størrelse med den anbefalede BTUs for en bærbar klimaanlægget Du kan finde retningslinjer online, der hjælper dig gøre dette. De fleste bærbare klimaanlæg også trykt BTU retningslinjer på emballagen. For eksempel kan typisk afkøles et rum , der dækker 300 kvadratmeter med en bærbar AC normeret til 10.000 BTU .
3

Tilføj 10 procent til BTU rating for en solrig plads , der modtager lidt at ingen skygge i løbet af dagen . Tilføj 600 BTUs for hver ekstra person over to mennesker, der regelmæssigt bor på værelset. Tilføj en ekstra 4.000 BTUs , hvis du bruger den bærbare enhed til at køle et køkken.
4

Beregn en solrig køkken på 300 kvadratmeter , for eksempel, ved at tilføje de grundlæggende BTU (10.000 ) plus 10 procent (1.000 BTU ) for en solrig plads , og yderligere 4.000 BTU (for et køkken). Det svarer til en anbefalet BTU rating på mindst 15.000 BTU . Bump op til 15.600 BTU eller højere, hvis tre eller flere personer regelmæssigt besætte køkkenet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com