# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> klimaanlæg >>
Hvorfor Er Central AC Humming
? Centrale klimaanlæg er en funktion , som mange anser uvurderlig, når det kommer til at holde deres hjem køligt og komfortable, især i meget varmt eller fugtigt vejr. Og generelt kan en central klimaanlægget forventes at fungere godt som nødvendigt med nogle typiske pleje, vedligeholdelse og regelmæssig rengøring. Men hvis den centrale AC begynder pludselig at gøre en summende støj, når den tændes , kan der være et par grunde til. Luftkanaler

Humming kan være forårsaget af en løs flap i luftkanaler. Følg luftkanalerne sammen mens klimaanlægget kører , og lyt efter ændringer i tone. Hvis brummen bliver højere i ét område , så tjek for en løs flap eller et stykke metal. Fastgør det hvis det er muligt , eller lave en lille bule i området for at gøre det muligt for luften til at flytte over stykket.
Hardware

Humming eller raslende under centrale AC brug kan indikere at der er områder af hardware , der er løs . Sluk og tag klimaanlægget forud for kontrol muffer, møtrikker og bolte og stramme som nødvendigt.
Air Flow

En blokeret luftstrøm kan også være årsagen til støjen kommer fra den centrale klimaanlæg. Efterse returluft gitre i hele hjemmet og fjerne elementer , der kan blokerer luft , såsom møbler, gardiner , legetøj eller noget, der kan forårsage en raslende eller summende støj .

Dirty Components

Hus Have © have.989214.com