# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> klimaanlæg >>
Sådan Wire en A /C Fan
Klimaanlæg fremstilles i kapaciteter fra de største kommercielle enheder til de mindre window- size modeller , der anvendes i boliger og lejligheder. Et klimaanlæg fan motor trækker varme fra et værelse på valgt på kontrolpanelet hastighed. Ventilatoren motoren kan også tjene til at recirkulere luften inden for det område , hvis klimaanlægget kølesystem kompressor ikke er involveret . Når en ny ventilator motor er blevet installeret, skal de korrekte ledningsforbindelser gøres inden du installerer anlægget i sin ligklæde . Rette værktøjer og grundlæggende kredsløb viden er nødvendig . Ting du skal
stjerneskruetrækker
flad skruetrækker
Socket - chauffør sæt myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Check at sikre, at ingen magt eksisterer for at klimaanlægget enhed. Kontroller, at maksimalafbryderen er slukket , eller at netledningen er taget ud . Hvis der anvendes en afbryder, tag eller markere den til at advare andre om det arbejde, der gøres.
2

Adskil wire farvekodede fører fra klimaanlægget ventilator motor. De røde og sorte ledninger beregnet til hastighedskontrollen terminaler vil blive parret sammen som vil de hvide og brune strømforsyningsledningerne . Den grønne ledning med gul striber er jordledningen .
3

Tilslut den røde ledning kobling til hastighedskontrol terminal mærket " LO" . Sikre forbindelsen ved hjælp af passende skruetrækker. Spænd uret.
4

Tilslut den sorte ledning kobling til hastighedskontrol terminal mærket "HI" . Spænd klemmen med skruetrækkeren.
5.

Slut den brune fan strømforsyning wire kobling til motoren kondensator terminal mærket " F" . Spænd klemskruen uret.
6

Tilslut det hvide ventilator motor strømforsyning ledning til kondensator terminal mærket " C". Spænd klemskruen .
7.

Forbind grøn med gul stribe jordledning kobler fra blæsermotoren til grundstødningen indlæg på chassiset. Spænd jorden stillingen møtrik med den passende størrelse socket driver.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com