# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> klimaanlæg >>
Rotten Egg lugt når Air Conditioner Kører
Klimaanlæg er uvurderlige i boliger og andre bygninger i løbet af varmt vejr , holder beboerne kølig og behagelig. Over tid kan et klimaanlæg , der ikke er vedligeholdt ordentligt udspringe en offensiv lugt, som rådne æg . Forebyggelse lugten er muligt ved hjælp af korrekte vedligeholdelsesprocedurer. Årsager

Klimaanlæg fjerne fugt fra luften , der går inde i enheden. Denne fugt samler sig på bunden af ​​klimaanlægget. Fugten normalt fordamper , men i meget regnvejr eller høj fugtighed, kan dette ikke være muligt . Fugten stagnerer med fnug , støv og andet snavs på basen , hvilket resulterer i mug og meldug vækst. En anden årsag til kondens oprustning er et tilstoppet afløb hul, der forhindrer vandet i at dræne ud af enheden.
Rengøring af Air Conditioner

Tag klimaanlægget enhed eller slukke for strømmen på afbryderen . Fjern dækslet fra enheden, så du kan se inde på basen . Tør nogen vand , skidt og snavs med køkkenrulle. Skyl basen med varmt sæbevand og en svamp. Skyl basen godt med en anden fugtig - ikke dryp - svamp. Tør basen med en tør klud og sæt dækslet .
Clearing tilstoppet afløb Holes

vand i en tilstoppet afløb hul stagnants med andet affald og forårsager muggen eller rådne - æg lugt. Fjern skruerne fra den forreste grill på klimaanlæg. Du kan være nødt til at trække enheden delvist ud af vinduet for at se afløbet hullet. Ret en wire bøjle og holde den ene ende i afløbet hullet for at fjerne tilstoppe ved at indsætte bøjlen og fjerne det to eller tre gange. En anden mulighed er at bruge en pære baster fyldt med vand til at skylle det ud. Fjern alt overskydende vand med køkkenrulle , rense området og erstatte grillen.
Forebyggelse

Rengøring din airconditionanlægget mindst en gang om året en effektiv måde at forhindre lugt. Dette giver også mulighed for klimaanlægget til at køre mere effektivt og dermed reducere el-regninger . Udskiftning af filtre eller rense dem er en anden måde at sikre lang levetid på dit klimaanlæg. Hvis du har centrale klimaanlæg, hyre en professionel til at rense og inspicere enheden årligt. Han kan spotte og løse eventuelle problemer efter en grundig rengøring af enheden .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com