# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> klimaanlæg >>
Hvor meget Drip Vand Er Min Air Conditioner Make
? Klimaanlæg producere vand som et biprodukt af deres metode til køling. En klimaanlægget blæser indendørs luft tværs spoler fyldt med koldt kølemiddel. Dette reducerer temperaturen af luften, og samtidig får spolerne til " sved " fugtighed i luften. Denne sved drypper fra spolerne og skal tømmes . Mængden af ​​kondensvand dumpet fra et klimaanlæg afhænger af et par faktorer. Klima

En klimaanlægget køre i et tørt klima vil ikke producere nær så meget drop vand som én køre i et fugtigt klima. Vandet løber væk fra et klimaanlæg er fugtigheden i luften. Derfor vil boligejerne mærke deres enheder, der producerer væsentligt mere vand under lange perioder med høj luftfugtighed og varme.
Termostatindstilling

fleste moderne klimaanlæg, især centrale klimaanlæg , kommer med en termostat , der udløser enheden til at køre , når en bestemt temperatur eller fugtighed er nået. Boligejere vil fokusere på temperaturen del af deres termostat, og kan ikke indse , at klimaanlægget vil fortsætte med at løbe efter den indendørs temperaturen falder til under termostaten indstilling, hvis indendørs luftfugtighed er fortsat højere end termostaten indstilling. Jo lavere indstillingen for fugtighed på en termostat , jo længere klimaanlægget kører affugter luften, og jo mere vand vil enheden producere.
Vindue versus Central Air Conditioning
KAYAK

Afhængigt af hvilken type af airconditionanlæg, du har, kan du have relativt lidt eller ganske lidt drypper vand stammer fra din enhed. Et vindue air condition , som er beregnet til at afkøle og affugte et relativt lille rum, vil have relativt lidt vand output. En central air condition, men fjernelse af fugt fra et meget større område , kan nemt producere flere liter vand om dagen.
Grove skøn

I gennemsnit for hver 12.000 BTUs af airconditionanlæg i en bolig , vil enheden dryppe 3 pints vand i timen . Så en 48.000 BTU enhed vil producere omkring 12 pints , eller 1 1/2 liter vand i timen . En hurtig og nem måde at måle vand output fra din enhed er at opsamle vandet i en beholder med en kendt størrelse , for eksempel en 5- gallon spand , og måle hvor lang tid det tager at fylde beholderen. Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com