# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> klimaanlæg >>
Sådan Fix en Air Conditioner , der ikke virker
fejlfinding et klimaanlæg , der ikke fungerer på alle ved at kigge på enheden, og andre faktorer, der påvirker det at have magt. Udvis altid forsigtighed og være opmærksom, når der beskæftiger sig med elektricitet. Før du gør egentlige reparationer eller vedligeholdelsesarbejde på et klimaanlæg , træk stikket ud. Den gennemsnitlige boligejer kan reparere visse klimaanlægget problemer , uden at opfordre til bistand fra en professional.Things du har brug
nye sikring
Skruetrækker
udskiftning omskifter myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner < br >
1

Flyt termostaten indstillingen til " Cool ", hvis det er nødvendigt . Indstil termostaten temperaturen til under aktuelle indendørstemperatur .
2

Undersøg klimaanlægget ledning for at sikre det ikke er brændt . Udskift en beskadiget eller defekt ledning. Sæt klimaanlægget ledningen i stikkontakten , og tænd klimaanlægget på .
3

Tænd for strømmen af ovnen til " On" position, hvis du har en centralvarme og køleenhed . Gå udenfor og vip udenfor afbryderen på "On". Kontakten er normalt placeret i en boks monteret mod en ydervæg nær kondensatorenheden .
4

Tag klimaanlægget ledningen ud af stikkontakten. Sæt en lampe eller en anden enhed for at se, om der er strøm i stikkontakten.
5.

Undersøg sikring eller afbryder , der svarer til klimaanlæg. Det er placeret inde i sikringsboksen eller afbryder panel. Udskift sikringen , hvis blæst . Skub en udløst afbryder helt til " Off" position og derefter helt over til positionen "On" for at nulstille den.
6

Tag klimaanlægget netledning. Træk klimaanlægget front grill og betjeningspanel .
7.

Find omskifter , som giver dig mulighed for at vælge blæserhastigheden , bag kontrolpanelet. Kig efter eventuelle tegn på brandmærker på kontakten terminaler.
8

Løsn vælgerkontakten skruer ved hjælp af en skruetrækker , og fjern kontakten . Installer en ny kontakt af samme type , stramme det på plads med en skruetrækker.
9.

Installér kontrolpanelet og front grill på klimaanlægget. Tilslut strømkablet , og tænd for klimaanlægget på at se, om det virker.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com