# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> klimaanlæg >>
Hjemmelavet Cold Water Air Conditioner
Central luft og vindue monteret air condition-enheder kan være dyrt og bidrage væsentligt til den daglige energiforbrug i hjemmet. For under $ 50, kan du forvandle en oscillerende fan i en kold vand klimaanlægget til at køle dit hjem til en behagelig temperatur uden at bruge overdreven energi. Fra start til slut , bør det tage omkring en time eller mindre til at konstruere en hjemmelavet klimaanlægget. Ting du skal hoteltilbud Stor stående fan
25 - gallon skraldespanden
25 meter kobberrør , 1/4-inch diameter
Kabelbindere
20 meter vinyl slange, 1 /4-tommer diameter
hobbykniv
spændebånd (2)
Gaffatape myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fyld en 25 - gallon skraldespand med is vand .
2

Wrap et enkelt lag af kobberrør omkring bagsiden bur af en stor stående fan. Fastgør slangen med kabelstrips hver 6 inches .
3

Skær to sektioner af vinyl slange, ind i en 7 -fods stykke og en 13 -fods stykke med en hobbykniv .

4

Sæt den ene ende af kobberrør i kortere stykke vinyl slange og stramt fastgør det på plads med en spændebånd. Kør den anden ende af vinyl slangen i papirkurven.
5.

Stick den anden ende af kobberrør i længere stykke vinyl slange og stramt fastgør det på plads med et andet spændebånd. Kør den anden ende af vinyl slange ud af vinduet.
6

Fastgør den udvendige ende af vinyl slange til en stationær placering med gaffatape . Vælg et sted , hvor vandgennemstrømning er ikke et problem. Varmt spildevand vil løbe gennem denne del af slanger og vil strømme ned på jorden under røret.
7.

Tænd blæseren for at aktivere airconditionanlægget.
< br >

Hus Have © have.989214.com