# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> klimaanlæg >>
Hvilken slags Freon Er en Central Air Unit Take
? Den type kølemiddel, der anvendes i en central air conditioning system afhænger af, hvornår enheden blev fremstillet. I et forsøg på at reducere klor emissioner i atmosfæren , love mandat udfasning Freon til fordel for mere miljøvenlige produkter. Centrale luft enheder har typisk en servicekode på ydersiden kondenserende enhed , der angiver den type kølemiddel, der anvendes i dette system. R-22

R-22 kølemiddel , også kendt som freon , var kølemidlet valg for klimaanlæg til omkring fyrre år. Men R-22 indeholder hydrochlorfluorcarboner ( HCFC ) , som skader Jordens ozonlag. Efter 31 december 2009 , amerikansk lov forbudt fabrikanter producere klimaanlæg , der bruger R-22 . Desuden blev de virksomheder, der producerede R-22 kølemiddel begrænset til fremstilling kun nok til at opfylde behovene hos eksisterende systemer.
R- 410A

Producenter udviklet mindre skadelige erstatninger for R-22 , den mest almindelige er R- 410A . Denne blanding , samtidig med chlor som en ingrediens , er mindre skadelige for ozonlaget. R- 401A sælger under en række handelsnavne og lignende produkter er også på markedet. US Environmental Protection Agency vedligeholder en liste over godkendte R- 22 erstatningsprodukter kølemidler , som omfatter R- 410A .
Montreal-protokollen

I 1987 , verdens udviklede nationer underskrev en aftale om at udfase HCFC forureninger. Aftalen , der er kendt som Montreal-protokollen blev ændret i 1992 og lagde planer for den endelige fjernelse af HCFC. USA vedtaget Clean Air Act som et resultat. Afsnit VI i denne lov opfordrer til reduktion af R-22 i 2010, og dens afskaffelse i 2020 , bortset fra hvad der er genanvendt eller regenereret .

Eksisterende enheder

klimaanlæg, der køre på R-22 er ikke designet til at acceptere erstatningsprodukter kølemidler som typisk kører ved højere tryk med bedre effektivitet. Den lange tid mellem udfasning og fjernelse af R-22 gør det muligt at holde ældre enheder , der kører , indtil de skal udskiftes. Kun få R- 22 enheder i øjeblikket er i drift forventes at fortsætte driften i 2020. Dem, der vil blive serviceret med regenereret R-22 .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com