The Water Supply Line til My Air Conditioner Er Frosne og blæseren ikke fungerer
Vand fodret fra klimaanlægget vandledninger fjerner varmen fra kølemidlet af større klimaanlæg og gør arbejdsbyrden lettere for den interne kompressor, som understøtter køleelementerne. For den kolde luft produceret af et klimaanlæg til at nå lufthullerne i hjemmet, skal blæseren komponent fungerer korrekt . Undertiden enheden fryser fordi blæseren ikke virker , og nogle gange en frossen enhed er ansvarlig for ventilatorens fiasko . Termostat

En brækket termostat kan forårsage kompressoren til at tænde , når rumtemperaturen stiger til over den ønskede indstilling , men undlader at engagere kondensatoren fan, der blæser kold luft ind i rummet. Det betyder, at mens ventilatoren er deaktiveret, køleelementet spark i og producerer kold luft inde i klimaanlægget enhed med ingen steder at sætte det . Den kolde luft medfører kondens , der fryser inde i enheden. Ikke kun er enheden frysning, ingen af ​​den kolde luft blæses ind i rummet , eftersom blæseren er deaktiveret . Dette kan ske , fordi termostaten er afbrudt fra ventilatoren. Du kan sænke termostatindstillingen til under stuetemperatur for at teste termostaten. Både kompressoren og ventilatoren skal tænde. Hvis blæseren forbliver slukket , behov termostaten , der skal repareres .
Fan Motor
p Som en regel, hvis blæseren ikke kører , er enheden mere end sandsynligt vilje fryse . Der er en række grunde til kondensatorventilatoren muligvis mislykkes. Der kan være et stykke af snavs, såsom en plastpose , viklet op omkring ventilatoren aksel forhindrer ventilatoren i at dreje . Ventilatoren kan monteres forkert på blæsermotoren sådan at ventilatoren enten slår ventilatorhuset eller slag i bakgear. Kuglelejer blæsermotoren kan være tør og frembringe friktion, som hindrer bevægelse af ventilatoren. Du kan fjerne panelerne fra air conditioning enhed til at tage et nærmere kig .
Spoler
p Hvis køleelementet er beskidt, enhed kan fryse og forhindre fan fra blæser kold luft ind i rummet. Du kan skinne en lommelygte ind i enheden til at se gennem køleflader . Hvis du ikke kan se lys på den anden side af elementet , så spolerne er beskidte og har brug for at blive renset. Spolerne kan sprøjtes ned lige der, hvor de er med vand . Når vandet kommer ren på den anden ende , spolerne er ren. Hvis det er nødvendigt , kan du bruge en våd /tør vakuum at afhente overskydende vand.
Udeluft

Nogle gange, kold luft udefra kan forårsage klimaanlægget enhed til fryse . Hvis AC kører, når den udvendige vejret er koldt , og det laveste termostaten indstilling er højere end udetemperaturen , vil enheden fryse og forhindre blæseren fra at levere rummet med kold luft. Det er bedst at undgå at køre enheden under koldt vejr. For at optø enheden , drej temperatur og blæserhastighed op eller slukke for apparatet , så det tid til at tø op og tørre.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com