# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> klimaanlæg >>
Sådan Bolt en Samsung Window Air Conditioner
Installation af en Samsung vindue enhed klimaanlægget kræver at arbejde med bolte og skruetrækkere . Afløbsslangen skal tilsluttes korrekt , men enheden skal åbnes, før der kan gøres . Efter opsætning arbejde er afsluttet på selve enheden , skal du bolt klimaanlægget enhed til vindueskarmen , så den ikke falder ud af vinduet. Før du installerer enheden , kan du have spørgsmål om, hvordan at bolt og skru enheden i vinduet forsvarligt . Ting du skal
Skruetrækker -clipart 1 -by- 2 tommer træ ( 2)
Nails
Hammer
L-beslag (4)
Vis Flere Instruktioner < br >
1

Placer Samsung enhedens udtømningsslange pakning mod drænrøret område under risten på bagsiden af ​​klimaanlægget enhed. Hold pakningen på plads, mens du placerer afløbsrøret med gummi hætte over pakningen og mod bagsiden af ​​enheden. Juster de to skruehuller , indsæt de to medfølgende afløbsslange skruer i hullerne og skrue dem i med en skruetrækker.
2

Fjern de skruer, der fastgør kølergrill med en skruetrækker , så tage det af.
3

Stik skruetrækkeren ind i de to skruer i bunden af Samsung klimaanlægget mod fronten . Skru de to skruer , og fjern chassiset.
4

Find gummihætten på basen Pans gummi drænslange cap på bagsiden af Samsung . Settle afløbspanden i position og sæt den medfølgende afløbsslangen i stedet for aftapningsdæksel .
5.

Placer kabinettet tilbage på Samsung enhed og erstatte skruerne i siden af ​​enheden med skruetrækker .
6

Udskift kølergrill på enheden , sikre skruerne i hullerne på frontpanelet skru derefter risten på plads igen.
7.

Læg et stykke 1- by- 2 tommer træ langs indersiden forreste del af vindueskarmen og et andet stykke på ydersiden af ​​vindueskarmen . Hammer et søm ind i hver ende af træstykkerne , indtil begge er sikkert fastgjort til det ydre vindue afsats af huset.
8

Position to L-beslag på ydersiden stykke træ med opadvendt stykke beslaget vender væk fra vinduet. Butt beslaget kanter op mod den ydre vindueskarmen. Placer de medfølgende skruer i hvert beslag og skru dem ind i træet med en skruetrækker.
9.

Sæt Samsung klimaanlægget enhed i vinduet med den nederste klimaanlægget vagt sænkes mellem L- beslag rygge og den ydre vindueskarmen.
10

Sænk åbne vindue ned på toppen af Samsung klimaanlægget lige bag den øverste klimaanlægget vagt .
11

Place to L-beslag på hver side af toppen af ​​det åbne vindue , således at den længere flade del af beslaget vender mod vinduesrammen. Sæt en skrue ind i hullerne i hver konsol , og skru dem ind i vinduesrammen. Dette forhindrer vinduet i at åbne.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com