Central Air Conditioning Køling Kapacitet
Klimaanlæg er ikke skabt lige , og ingen af ​​dem er huse. Kølekapaciteten , at du skal komme fra dit centrale luft system vil variere meget afhængig af detaljerne i dit hjem. Det er vigtigt at forstå, hvordan kølekapacitet er forskellig fra enhed til enhed , og hvilke faktorer påvirker kapacitetsbehov . Tons og BTUs

Størrelsen på dit centrale klimaanlæg har intet at gøre med dens fysiske størrelse . Størrelse i HVAC tale, refererer til , hvor mange (British thermal units BTUs ) Systemet producerer per time. Klimaanlæg er også nævnt i " tons. " For hver 12.000 BTU , der er produceret i timen et klimaanlæg siges at være et ton . Det svarer til den mængde energi, der kræves til at smelte et ton is på en dag.
Betydningen

vælge den rigtige størrelse klimaanlægget og dens korrelere kapacitet er meget vigtigt for et par grunde. Et klimaanlæg, der er for lille til det rum, den forsøger at køle vil kæmpe for at holde op , og ofte fryser på de varmeste dage . På den anden side , er et system, der er for store cykler til og fra alt for ofte , og ikke fjerne nok fugt fra luften inde i hjemmet . Forkert kølekapacitet til dit hjem , vil resultere i ineffektivitet, spild af energi og højere magt regninger.
Age og Isolering

alder og isolering af dit hjem bidrager til kølekapaciteten behov. Et ældre hus, der ikke er bygget så lufttæt som nyere boliger vil kræve flere BTUs for korrekt køling. Bidrager også mængden af ​​isolering i et hjem til kølebehov . Lettere isolering betyder mere kølekapacitet er påkrævet, mens bedre isolering vil reducere den nødvendige kapacitet af enheden.
Windows

Windows er en vigtig faktor køling kapacitetsbehov til din central enhed. Først, windows Lad strålevarme ind i hjemmet i form af sollys. Dette kan øge behovet fra din enhed. Ældre vinduer kan også give luft til at lække omkring kanterne , udlejning kold luft ud og varm luft i. flere vinduer et hjem har , jo mere magtfuld klimaanlægget skal være .

Kvadratfod

Som hovedregel kan du gå ud en 1.500 kvadratmeter hjem har brug for cirka 2,5 tons centrale klimaanlæg i tilstrækkelig grad afkøle hjemmet. Dårlig isolering , masser af vinduer , manglende træ skygge og klimaet i almindelighed kan forårsage dette tal skal justeres. Hvert hus har forskellige kølebehov .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com