# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> klimaanlæg >>
Sådan installeres en Polar Cub Air Conditioner
Det Coleman Polar Cub klimaanlægget installeres i ethvert loft rekreative køretøj og virker til at afkøle køretøjet under varme sommermåneder . Nogle rekreative køretøjer kommer med standard tagudtræk i loftet. Dette tag udluftning kan fjernes for at installere klimaanlægget enhed . Alt, hvad der kræves til installation af Polar Cub er et loft åbning mellem størrelserne af 14 -by- 14 inches og 15 -by- 15 inches. Hvis køretøjet ikke har nogen aftagelige tagudtræk , kan der skabes et hul. Ting du skal
Skruetrækker
Vis Flere Instruktioner
1

Stik en skruetrækker ind i de tagudluftningsanordning skruer inde i rekreative køretøj . Skru skruerne og fjern tag vent, alle forsegling eller til trimning af materialer og caulk fra åbningen . Hvis der er tagluge monteringshuller i rummet , som ikke vil være omfattet af klimaanlægget , fylde hullerne med fugemasse for at forhindre lækager.
2

Placer den øverste del af klimaanlægget enhed på toppen af ​​taget med Polar Cub næse står foran den rekreative køretøj. Uden at skrabe enheden langs tag , bosætte tagterrassen enhed monteringssamling direkte over taget åbning. Træk ledningerne fra undersiden af ​​Polar Cub ned i kabinen.
3

Indsæt de fire medfølgende monteringsbolte i bolthullerne i hvert hjørne af pakningen på tagterrassen enhed bunden. Sæt loft montering mount ramme på bolten ender og skru møtrikkerne på boltene for at fastgøre samlingen montere rammen på Polar Cub tagterrassen enhed.
4

Træk gitteret og filteret fra loftet samling eller lavere Polar Cub klimaanlægget komponent.
5.

Slip kanalen krave på basen pan i den nedre del , skal du indsætte de medfølgende skruer og fastgør kraven ned .
6

Sæt den elektriske installationsrør ledning fra tagterrassen komponenten i ni - position beholder på termostaten side af den nederste komponent. Slip 6 inches af strømforsyningen ledning gennem kablet klemme og ledninger kasser af de ni - positionen beholder. Spænd klemmen , så kablet ikke bevæge sig.
7.

Twist sammen strømforsyningsledningerne til de hvide og sorte ledninger fra Polar Cub . Sno jordledning til den grønne ledning . Sno de medfølgende wire møtrikker på toppen af ​​hver forbindelse, indtil de er stramme.
8

Saml alle overskydende ledninger og putte dem ind i styreboksen . Tryk termostaten dækslet over styreboksen , indtil den klikker på plads .
9.

Løft den nederste komponent til tagterrassen komponent. Isæt de fire medfølgende skulder skruer i hvert hjørne af den lavere komponent, og skru dem i fatningen , så den nederste komponent er fastgjort til loftet. Bekræft, at tekstilkanaler trækkes ned korrekt i udledning åbning. Træk tilbage fra udledning åbning , og tryk på tekstilkanaler til åbningen .
10

Sæt filteret tilbage i den nederste komponent og udskifte gitteret .


Hus Have © have.989214.com