# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> klimaanlæg >>
BTU Beregninger
klimaanlæg og varmeapparater temperaturen i et givet område ved henholdsvis at fjerne eller tilføje varme. Den britiske termisk enhed ( BTU ) er målingen mest almindeligt anvendte til at bestemme mængden af energi der bruges til at ændre klimaet i et lukket område . Rating for en enhed udtrykkes typisk i BTUs timen , og der er flere faktorer at overveje, når beregningen af ​​hvilken enhed der er bedst egnet til en given plads . Lokalernes dimensioner

Størrelsen af et værelse eller en flerhed af værelser er måske den eneste , vigtigste faktor til at overveje. Et større rum vil kræve en højere rating af varmeapparat eller klimaanlæg at opretholde en ønsket klima. Dette skyldes, at den øgede mængde af luftrummet . Højere vægge også spille en faktor . De fysiske dimensioner af rummet eller rummene kan i vid udstrækning hjælpe diktere energibehovet , så hver anden overvejelse , der følger vil medvirke til at sænke BTU per time rating.
Rumisolering

Meget gerne en isoleret kaffe krus , isoleringen i et hjem dikterer den nødvendige energi til at opretholde en bestemt temperatur for et værelse. R-værdien af isoleringsmaterialet i væggene er en indikation af , hvor godt det kan forhindre rummet bliver varmere eller koldere . En højere R- værdi svarer med større isoleringsevne . Andre faktorer , der kan føre til isolering af rummet fra udvendige varmekilder omfatter gulvmateriale og R- værdi for vinduer og døre.
Sollys

bivirkning af sollys er evnen til at varme op værelser, som du ønsker at forblive på et sæt temperatur. Et rum, der er i vejen for direkte sollys kan føre til en højere BTU timen rating for klimaanlægget er nødvendig for at tilstrækkelig køle det . Sollys kan også arbejde til fordel for et varmelegeme, som kan oversætte til mindre energi til at opvarme den givne plads . Denne faktor kan minimeres, hvis de vinduer, der lader sollys ind i rummet har en høj R-værdi .
Plads til at køle eller varme
p Hvis det rum, du forsøger at køle er et køkken , ville det følge , at du vil være nødvendigt at installere et klimaanlæg med en højere BTU timen vurdering nødvendig end i de fleste andre dele af hjemmet . Mængden af ​​madlavning med området , vil hjælpe diktere BTU timen bedømmelse af varmelegeme nødvendig til de koldere måneder. Det er den del af hjemmet , der oplever flest udsving som følge af brug af komfur brændere og ovne .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com