# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> klimaanlæg >>
Sådan Oplad Freon 22
Klimaanlæg kølige luft ved at køre det gennem kølemiddel. Freon 22 anvendes primært i boliger , fordi det har evnen til at udtrække varme og fugt fra luften inde i hjemmet og afkøle luften hurtigt. Hvis din klimaanlægget ikke fungerer korrekt , eller den luft, der kommer gennem din enhed er ikke cool, har du sandsynligvis en lav afgift. Genopladning din enhed med Freon 22 vil få enheden til at fungere igen og samtidig holde dit hjem cool. Ting du skal
AC gauge
Freon 22 myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Afbrød strømmen til klimaanlægget på boksen breaker i dit hjem. Breaker for enheden skal mærkes "AC" eller noget lignende.
2

Find de høje og lave sider af klimaanlægget. Den høje side er de mindre rør og den lave side er det større rør . Find serviceporten på den lave side pipe siden af ​​kompressoren. Det ligner indløbet på et dæk.
3

Fjern hætten på low- side service port. Fastgør den blå slange fra din AC gauge til den lave side service port.
4

Tilslut den anden side af AC gauge til Freon 22 tanken huser din Freon . Purge linjerne i luft ved at åbne den midterste knap på måleren.
5.

Åbn regulatoren på din Freon 22 tank for at starte opladningen af enheden. Vent, indtil måleren har nået den "grønne " område. Det betyder, at enheden er fuldt opladet.
6

Sluk for regulatoren på din Freon 22 tank og afbryde måleren fra systemet. Udskift caps service og tænde for enheden på din breaker kassen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com