# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> klimaanlæg >>
DIY Air Conditioner Sleeve Installation
En klimaanlægget med et ærme er sikrere at installere end en uden. Fordi klimaanlægget er så tung , er der altid en risiko for at tabe det baglæns ud af vinduet under installationen. Med ærmer enhed , kan du fjerne klimaanlægget fra ærmet og kun installere den lette ærme først . Efter korrekt installation af ærmet , kan du genindsætte klimaanlægget enhed i ærmet. Du kan derefter bruge V- bærebeslagene , L-beslag , skruer og vejr sæl strimler, der kommer leveret med enheden for at fuldføre installationen . Ting du skal
Skruetrækker
Scissors
Boremaskine myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Træk frontdækslet slukke for enheden og sæt den til side . < br >
2

Stik en skruetrækker ind i skruerne på siden af ​​kabinettet eller ærme og skru dem . Sæt dem til side til senere brug.
3

Træk underlæben af klimaanlægget enhed inde fra metal ærme og træk enheden mod dig . Træk enheden ud af ærmet helt og sæt den til side .
4

Åbn vinduet , hvor du ønsker at installere enheden , og sæt hylstret på karmen med forsiden af ​​ærmet vender inde . Settle ærmet nederste søgelænder på ydersiden af karmen . Luk det åbne vindue ned i den øverste søgelænder, indtil muffen sidder fast i vinduesrammen.
5

Sænk en V- støttekonsol ned gennem bunden af ​​ærmet og røv den flade side op mod den ene side af enhedens bund. Sæt de medfølgende bolte gennem hullerne på indersiden bunden af ​​enheden og gennem hullerne i den flade side af V- støtte beslag . Skru de medfølgende møtrikker på boltene i støttekonsollen . Skru boltene gennem beslaget punkt huller eller laveste pletter af beslagene i ydervæggen . Gentag dette trin for den anden side af ærmet.
6

Placer en L- beslag på oversiden af det åbne vindue . Butt ene side op mod vinduesrammen og den anden flade mod toppen af ​​det åbne vindue . Skru en starter hul gennem L- beslaget og ind i vinduesrammen. Sæt en skrue gennem L- beslaget og skru det ind i væggen. Gentag dette trin for den anden side af vinduet. Dette forhindrer, at vinduet kan åbnes .
7.

Saml klimaanlægget enheden og sætte den ind i det sikrede ærmet. Sæt frontdækslet på forsiden af enheden. Sæt ærme skruer tilbage i ærmet , og skru dem i.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com