# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> klimaanlæg >>
Sådan installeres en Fan Motor i en Whirlpool AC
Reduktion stuetemperatur ved at udveksle varme til køligere luft , både bærbare og centrale klimaanlæg cirkulere luft med motordrevne fans. Hvis en AC fan bør stoppe med at arbejde , vil enheden fortsætte med at cykle til og fra, men på grund af en mangel på luft bevægelse, ikke vil køle huset. For gør-det- selv person , når blæsermotoren er blevet identificeret som problemet, installere en ny ventilator motor i en Whirlpool AC er en relativ simpelthen opgave. Ting du skal
Skruetrækkere
Nøgler hoteltilbud Filt markeringspen
Ny ventilator motor myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tag AC enheden eller skifter på afbryderen på betjeningspanelet .
2

Fjern alle skruer fra ydersiden af ​​AC dækslet med en skruetrækker. Arbejde klimaanlægget dæksel fri fra enheden med hænderne.
3

Find enhedens ventilator, der støder op til kølefladen . Frigør ledningerne forbinder blæseren til dens motor. Afhængigt af enheden design, vil ledningerne blive knyttet til ventilatoren via et klip eller med skruer ; Tryk på udløsertappen på klippet med fingeren eller fjerne de terminale skruer med en skruetrækker. For enheder med skrueklemmer , markere polerne med de tilsvarende wire farver med en mærkning pen før fjernelse. For eksempel markere en "W " for den hvide neutral ledning , "B" for den sorte hot wire og " G" for den grønne jordledning .
4

Afbryd spændingen til motoren ledninger, der fører til motoren fra strømforsyningen , med en skruetrækker eller skruenøgle . Marker de varme , neutral og jord ledninger i overensstemmelse hermed.
5.

Fjern monteringsbolte i bunden af motoren, som fastgør motoren til AC enhed , med en skruenøgle. Løft motoren fra enheden.
6

Sæt den nye motor på plads, og geninstallere ankerbolte med skruenøgle. Fastgør strømforsyningsledningerne til den nye motor med skruetrækker eller skruenøgle. Forbind ledningerne fra den nye motor til ventilatoren med clips eller skruetrækker.
7.

Genetabler strøm til enheden . Tænd for klimaanlægget til at bekræfte ventilatoren fungerer ; hvis ventilatoren ikke fungerer afbryde strømmen igen og igen tilslutningerne. Når du har bekræftet ventilatoren fungerer , skal du geninstallere og fastgør dækslet på plads med skruer og skruetrækker .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com