# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> klimaanlæg >>
Sådan Konverter en Single- Phase Bridgeport Motor
Den enfaset Bridgeport motor er en af ​​de mest almindelige motorer , der findes i hjemmet klimaanlæg. En af de bedste måder at holde din motor kører problemfrit er at konvertere motoren så den spinder baglæns. Dette fedt statoren og holder motorens magnetiske polaritet fungerer korrekt i længere tid. Du behøver ikke at være en VVS- tekniker til at konvertere din motor til at vende orden. Du kan gøre det selv med blot et par værktøjer. Ting du skal
Beskyttelsesbriller
Skruetrækker
Nut chauffører myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Sluk for strømmen til AC enheden slukket ved pausen kassen i dit hjem. Slukning af enheden ved termostaten er også en mulighed , men du kan have fred i sindet at vide , at afbryderen er lukket ned.
2.

Sæt på din beskyttelsesbriller. Brug en skruetrækker til at fjerne dækslet tjeneste panel på bagsiden af ​​AC enhed . Dette skulle give dig adgang til motoren på indersiden af enheden. Kig på bunden af motoren for at finde T5 og T6 eller T8 terminaler.
3

Brug en møtrik chauffør til at fjerne de stutterier holder ledningerne til terminalerne. Afhængig af din motor , skal du bruge en ¼ -tommer eller en 5/16-inch møtrik driver. Skift ledningerne går til T5 -terminal til T6 eller T8 -terminalen på motoren.
4

Fastgør ledningerne til motoren med din møtrik driver. Sæt panelet tjeneste på bagsiden af ​​AC enhed .
5

Gå tilbage til boksen breaker og tænde den. Motoren vil nu køre i bakgear .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com