# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> klimaanlæg >>
Hvad er proceduren , inden du kontrollerer Kølemiddelfyldningen
? For en aircondition eller køleanlæg til at arbejde, det skal indeholde et kølemiddel , der kan komprimeres , og derefter udvidet og fordampet til nedkøling en fordamperflade for køling. Selv om et kølesystem ikke bruger op kølemiddel som brændstof , kan utætheder udvikle og forårsage problemer med systemet. Fra tid til anden , du bliver nødt til at kontrollere kølemiddel niveauer for at finde ud af, om det skal oplades med mere gas . Men forud for kontrol kølemiddelfyldningen du bliver nødt til at gøre et par andre opgaver. Check for symptomer

Kig efter symptomer i dit kølesystem , der tyder det mulige behov for mere kølemiddel. I et klimaanlæg , kan du finde , at fordamperen er pynten op på grund af lave niveauer af kølemiddel. Du kan også se , at den luft blæser ud af din registre er ikke så cool som det burde være. For et køleskab eller et andet fryselager apparat , kan du opleve mad optøning i fryseren eller manglende køling i almindelighed.
Kontroller for lækager

Kontakt et køleanlæg servicetekniker , der har specialiseret sig i håndtering og genopladning kølemiddel. De vil have de rette værktøjer til at tjekke for utætheder i dit system. En elektronisk detektion lækage enhed, der bruges af disse fagfolk kan finde selv den mindste lækage, der resulterer i en 1/2-oz kølemiddel tab pr år . Hvis der er en lækage, så kølemidlet skal nyttiggøres, uden at lade det slippe ud i atmosfæren. Derefter vil lækagen skal repareres , før genopladning.
Saml Redskaber

Kontrol af kølemiddel niveau i dit klimaanlæg eller køleanlæg kræver en særlig sæt af værktøjer. Standarden udstyr, der anvendes i at teste ladeniveauet af kølemiddel er et sæt af målere og en manifold . Disse værktøjer krog ind kølemidlet maksimumlinjer og angive størrelsen af ​​trykket i de lave og høje tryk sider af systemet. Denne udlæsning vil fortælle dig, hvor meget kølemiddel i systemet. Du skal bruge det korrekte sæt målere til netop din type kølemiddel , da de hver kræver særlige gauge aflæsninger.
Mål Airflow

Før du kan få en nøjagtig måling af kølemiddelfyldningen i dit system , især med HVAC-systemer , bliver du nødt til at måle luftstrømmen over fordamperen . Dette gøres typisk ved at beregne hastigheden af ​​luftstrømmen multipliceret med arealet af registrene. Tallene er som regel angivet i kubikfod per minut per ton , eller CFM /T. Den ideelle luftmængde måling bør være mellem 350 og 450 CFM /T.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com