# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> klimaanlæg >>
Effekt Vs. Surge Effekt for et vindue air condition
Window klimaanlæg kan forårsage en betydelig magt dræn på dit elektriske system , både hvad angår bølge watt og kører watt . Surge watt refererer til den mængde elektrisk strøm der kræves for at få en air condition i gang, mens driften watt refererer til den mængde af magt er nødvendig for at holde klimaanlægget kører , når den er tændt . Energi

mængde energi, et klimaanlæg bruger er tæt knyttet til sit udgangspunkt watt og dens kører watt . Jo højere antallet af britiske termiske enheder eller BTU anvendes af klimaanlægget , jo mere , at begge watt tal vil være. For eksempel Rheem indikerer en 10.000 BTU klimaanlægget kræver 3.600 startende watt og 1.200 kører watt. En 12.000 BTU klimaanlæg , på den anden side , kræver 9.750 startende watt og 3.250 kører watt. Disse tal er vigtige at vide for to primære årsager . Først skal du nødt til at vide , hvor mange penge din klimaanlægget koster dig , hver gang den starter. Hvis du har et klimaanlæg, der har et højt udgangspunkt watt og slukker og igen ofte, kan du ende med at betale mere på din elregning i det lange løb . For det andet , i tilfælde af en nødsituation , skal du vide, hvis din generator kan håndtere belastningen.
Vindue Units

Kendskab til forskellen mellem den kraftige stigning watt og kører effektforbrug dit vindue klimaanlægget vil hjælpe dig med beredskab. Generatorer køre på en begrænset kapacitet ved, at de kun kan håndtere et begrænset antal elektriske enheder, der kører samtidig . Udgangspunktet watt rating af din generator vil fortælle dig, om det kan håndtere dit klimaanlæg. Det samme er tilfældet med hensyn til driften watt , selvfølgelig, men uden strøm nok til at starte det , at spørgsmålet om at køre det er omstridt . Uanset hvad, vil klimaanlægget er watt påvirke mængden af tid, at din generator vil køre før kræver brændstof.
Central Air Conditioner

Kendskab til drift og start effektforbrug dit vindue klimaanlægget kan hjælpe dig med at beregne og afgøre, hvilke af dine apparater og andre væsentlige elektriske komponenter , du kan køre på én gang. I mange tilfælde er det langt mere realistisk at køre et vindue air condition på en generator , end det er at drive en central air conditioning system med en gasgenerator . Centrale klimaanlæg kræver mere udgangspunkt watt end at gøre vinduet enheder . En 10.000 BTU central klimaanlægget vil kræve 4.500 startende watt og 1500 kører watt. En 40.000 BTU systemet kræver 18.000 startende watt og 6.000 watt til fortsætte med at køre .

Overvejelser

at afgøre, hvorvidt eller ikke at drive en central air conditioning system med en gas generator, prioritere at bestemme, hvad dine vigtigste elektriske artikler er. Du kan være i stand til at køre dit vindue klimaanlægget i en begrænset kapacitet på en lav indstilling til at holde fra at lægge for meget af et dræn på din generator. Undgå at køre det på en indstilling, der får kompressoren til at tænde og slukke , da det vil kræve mere elektrisk strøm.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com