# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> klimaanlæg >>
Sådan installeres fordampning kølere i Window
Fordampningsemissioner kølere køle luften ved at blæse luft over en vand -gennemblødt pad. Denne metode fungerer godt i tørre klimaer i mange dele af det vestlige USA . Ifølge United States Department of Energy, fordampning kølere bruger omkring en fjerdedel af den energi, der forbruges af centrale klimaanlæg. Hvis du kun brug for at køle et lille område, vil et vindue monteret fordampningskøler gøre jobbet. Du behøver ikke nogen særlige værktøjer til at installere sådan en køler i dit vindue. Ting du skal
Målebånd
Blyant
Bor hoteltilbud Skruetrækker hoteltilbud 2 -by- 4 tømmer snit til længden af ​​din vindueskarm
2 træskruer, 2 1/2 tommer
Saddle ventil
Plastik eller kobber vandlinjen
Plumber klemme til din størrelse vandlinjen
kort stykke vandslange myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Bestem den korrekte placering af støttebeslag til din køler . Installationen manual følger med din køler vil instruere dig, hvor mange inches under vindueskarmen for at montere beslagene . Mål og markere placeringen af ​​skruerne til konsollerne . Bor pilot huller ved hvert mærke for at gøre det lettere at starte skruerne. Skru beslagene fast i væggen.
2

Skru 2 -by -4 på din vindue afsats ved hjælp af træskruer . Dette giver yderligere støtte til køleren .
3

Åbn vinduet . Sæt fordampningskøler på beslagene og hvile udluftning på 2- af -4 du knyttet til vindueskarmen. Sænk vinduet, indtil den hviler på toppen af ​​fordampningskøler . Udvid sidepaneler på køleren til at lukke det resterende hul i vinduet.
4

Find vandlinjen tættest på din køler. Vedhæft en sadel ventil til vandlinjen. Drej ventilen, indtil mekanismen i ventilen gennemborer vandlinjen og vandhaner i den.
5

Indsæt plastik eller kobber vandledningen ind i den anden ende af ventilen og spænd . Kør linje til vandtilslutningen på fordampningskøleren . Slip et rør klemme på vandlinjen og derefter indsætte den linje ind i tilslutningen på køleren. Spænd rørklemmen med skruetrækkeren , indtil linjen er tilsluttet korrekt .
6

Fastgør vandslangen til overløb linje i køleren og rulle ud slangen , således at eventuelle overløb afløb væk fra dit hjem er fundamentet .
7.

Sæt køleren i en stikkontakt inde i huset.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com