# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> klimaanlæg >>
Hvordan vælger en Air Conditioner Baseret på House Surface
Den forkerte størrelse central klimaanlægget enhed kan forårsage fugt problemer , energispild og højere utility omkostninger . Entreprenører bruge dimensionering beregningsmodeller sådanne Aircondition Contractors of America manual J, som detalje komplekse processer til bolig lastberegninger . Mens klimaanlæg fagfolk anbefaler det mere kompleks model for præcis udvælgelse enhed størrelse , ved hjælp af overfladearealet af dit parcelhus til at gøre beslutningen er en hurtig og enkel metode . Den kvadratmeter pr ton metode bruger anbefalede intervaller for at vælge klimaanlægget størrelse ( Ref. 2). Ting du skal
100 -fods målebånd
Stige
Blyant og papir myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tegn en skitse af dit hus på almindeligt hvidt papir . Medtag alle udvendige vægge.
2

Start på hjørnet af en ydervæg og bruge et målebånd til at måle længden og bredden af ​​hver væg , afrunding målingerne til nærmeste tiendedel fods eller nærmeste tomme. Et målebånd , der omfatter tiendedele af en fod til at vise lineær optagelser gør beregninger lettere. Skriv målingerne i lineære fødder ned .
3

Gang målinger af hver ydervæg . For eksempel multipliceres målinger af en 30 -by -60- fods mur for i alt 180 kvadratmeter.
4

Tilsæt kvadratfod totaler for hver væg målt at nå frem til den samlede firkantede optagelser af huset indvendigt . Da du måler til air condition størrelse , skal du måske til at trække den firkantede optagelser af ufærdige områder, der ikke opvarmes eller afkøles , såsom kældre, krybekældre og garager .
5.

bruge metoden til at bestemme klimaanlægget størrelse i BTUs , eller British Thermal Units . Et ton er den sædvanlige måleenheden for kølekapaciteten af klimaanlæg . Et ton i klimaanlæg kapacitet - den mængde varme , det tager at smelte en 1 -ton blok af is - er lig med 12.000 BTU
6

Find den anbefalede ton køling til pladsen. optagelser af dit hus i de frie retningslinjer til rådighed . Sprede en virksomheds retningslinjerne for ton -til- kvadrat- optagelser intervaller på tværs af fem amerikanske klimazoner til at hjælpe med dimensionering . For eksempel er en 1,5 -ton enhed anbefales til en række 600 til 1.100 kvadratmeter, med en mere præcis anbefaling af 600-900 kvadratmeter til det sydlige USA . De øvrige anbefalede områder er en 2 -ton enhed for 901 til 1.400 kvadratmeter ; 2,5 tons til 1.201 til 1.650 kvadratmeter ; 3 ton , 1.501 til 2.100 kvadratmeter ; 3,5 tons, 1.801 til 2.300 kvadratmeter ; 4 tons , 2.101 til 2.700 kvadratmeter ; og 5 ton , 2.401 til 3.300 kvadratmeter.
7

Konverter de anbefalede enhed tons til det tilsvarende BTU nummer. For eksempel 36.000 BTU er kølekapaciteten for en 3 -ton klimaanlæg.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com