HVAC System forbliver ikke på længe nok
Del af at eje et hjem er der beskæftiger sig med almindelig fejlfinding og vedligeholdelse for at holde apparater såsom dit HVAC-systemet smidig . Uanset om du arbejder med opvarmning eller køling side af et HVAC-system , hvis det ikke opholder sig på længe nok til tilstrækkelig varme eller køle dit hjem , skal fastsættes , så du kan komme tilbage til at nyde dine levevilkår , snarere end de underliggende problemer svedning eller frysning. Broken Termostat

En beskidt termostat kan påvirke både opvarmning og køling sider af et HVAC-system . For at starte , skal du fjerne dækpladen på de vigtigste termostat til hjemmet og sikre interiøret er fri for snavs, i tilfælde af fysiske termostater , der har en skyder. For digitale termostater , sikre interiøret er fri for støv og alle ledninger er tilsluttet. Afbryd HVAC-systemet fra sin strømkilde, eller slukke for batteriet, og give det et par minutter , før du tænder den igen for at nulstille systemet. Indstil termostaten på den ønskede temperatur. Hvis dette ikke virker , ringe til en tekniker til at udskifte termostaten.
Pilot Light

opvarmning side af en VVS-enhed , ovnen afhængig af en pilot lys til at tænde brænderen og varme i hjemmet. Over tid bliver piloten lys spids tilstoppet med snavs, snavs og sod . En tandbørste er den perfekte rengøring redskab til at bringe pilot lys tip tilbage til fungerende tilstand, så gassen flyder frit. Sørg for, at ovnen er slukket , mens du er rengøring det .
Kølevæskelækage

Et klimaanlæg er afhængig af en gas kølemiddel til at producere den kølige luft, strømmer gennem hjemmet. VVS-enheder er designet til at vare et helt liv uden nogensinde at behøve at påfylde kølervæske. Dog kan utætheder forekomme naturligt over tid på forbindelsespunkter , og menneskelige fejl under installation kan forårsage skade , som forårsager lækager. Hvis AC enheden ikke vil blive på at køle hjemmet, kan du have en kølevæske lækage. Se efter is oprustning i enheden på kondensatoren spoler og gasledninger , og kalder en tekniker til at løse problemet , hvis der er utætheder , og at genopfylde reservoiret.
Mekaniske Issues

HVAC-enheder er afhængige af en bred vifte af mekaniske aspekter at holde maskinen kørende , både på opvarmning og køling side af tingene . For eksempel kan tændingskontakten , der er beregnet til at antænde vågeblusset ikke lys , hvilket fører til en ovn kicking , kører for en kort periode , og derefter standse , når ovnen indser det er ikke presser varm luft ud. Blæsermotor måske med tiden slidt og op med at fungere ordentligt, og dermed slukke for tidligt. Hvis der er en kølervæske lækage , kan systemet køre en kort periode og derefter slukket , eller blæseren kan holde blæser mens den faktiske køleenhed er lukket ned . Alle mekaniske problemer skal løses af en autoriseret tekniker at bevare garantien for HVAC-systemet .
Airflow

Begrænset luftstrøm kan forårsage en VVS-enhed til tidligt at lukke ned. Både ovnen og klimaanlæg brug luftstrømmen til at fungere ordentligt , og filtre på ydersiden af ​​maskinen beskytter de indre funktioner af maskinen. Disse skal rengøres regelmæssigt for at holde luftstrømmen til et maksimum , eller maskinen kan slukke midt-cyklus for at undgå overophedning . Støvsug filtrene hvert par måneder for at holde dem i god stand .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com