# >> Hus Have >  >> Hobbies >> møbelkunst >>
Hvordan man bruger et spejl som hovedgærde
hvordan man bruger et spejl og et hovedgærde. Måske dit soveværelse mangler en vis je ne sais quoi , og du ønsker at genoplive den. En cool og billig idé er at bruge et spejl som hovedgærde. Instruktioner
1

Mål rummet bag din seng, hvor du ønsker at installere hovedgærdet , og se dig godt omkring på resten af rummets indretning . Du ønsker at sikre, at du skabe noget, der vil passe ind med resten af rummets indretning, snarere end at skabe noget nyt omkring hvor du skal redo dit værelse ( medmindre det er din hensigt ) .
2

Beslut hvilken slags spejl , du gerne vil bruge til hovedgærdet på din seng. Forskellige stilarter er til rådighed, såsom dem med kunstfærdige , forgyldte rammer, sølv rammer, dem med forskellige former såsom ovaler eller cirkler , som den i van Eyck er " Arnolfini ægteskab ".
3.

Gå i den modsatte retning , og vælg et spejl, der er helt almindeligt, og bruge det som en skabelon til at skabe noget selv. Du kan etch et design ind i spejlet , såsom initialer dig selv og din elskede ; kan male kanter; eller du kan indramme spejlet selv .
4

Pick masser af små spejle og montere dem i uanset konfiguration du vælger på et stykke færdige træ . Træet behøver ikke at være omfattende , bare en plade af krydsfiner skåret til den størrelse, du ønsker , vil gøre en bøde backer til dine spejle. Eller kunne du selv dække krydsfiner med klud , derefter lim spejlene oven på kluden.
5.

Hæng spejlet på plads, således at det bliver hovedgærdet af dit valg. Du kan opleve, at spejlet skaber mere lys på dit værelse og giver en illusion af mere plads .
Hoteltilbud

møbelkunst
Hus Have © have.989214.com