# >> Hus Have >  >> Hobbies >> møbelkunst >>
Hvordan man opbygger Barbies Closet
Barbie-dukker er kendt for deres mange tilbehør , især når det kommer til tøj. Hvis rod bliver for meget , kan du købe et dyrt Barbie skab lavet af plastik og pap til at holde tilbehør . Men du kan bygge en bedre Barbie skab dig selv for en meget lavere pris . Den hårde del vil være at finde en stor skotøjsæske , som der bruges til vinterstøvler , der har en vedhæftet låg flap som sikrer med en fane. Indsamling af de resterende materialer sammen er simple.Things du har brug
Stort skotøjsæske
Scrap karton
Saks
Målebånd
Gaffatape
Kontakt papir
Skruetrækker Salg Wooden dyvel
Saw
Lim
Store perler myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Åbn skotøjsæske og rense papir eller skær indeni. Placer kassen , således at den korte side på bordet og klappen åbner sig som en dør. Måle størrelsen af den nedre , indvendig "gulv " af Barbie skabet. Klip et stykke pap fra skrot brik , der matcher gulvet i længden og er 2 inches høj .
2

Brug gaffatape til at fastgøre pap stykke som en lav mur langs fronten , indersiden " gulv "af Barbie skabet. Tape brik på en måde , der skaber en sikker bin på bunden af ​​skabet for at holde sko og andre småting .
3

Mål indersiden af ​​kassen og skære den nødvendige mængde kontakt papir . Pænt dække indersiden af kassen og låget med kontakt papir . Skær kontakt papir som nødvendig for at dække båndet og ekstra pap stykke . Luk kassen og gentage denne proces for pænt dække udenfor med kontakt papir . Skær kontakt papir som nødvendig for at dække fanen del af låget .
4

Placer kassen , så den korte side er på bordet, bin er på skabet gulvet og klappen åbner ligesom en dør. Måler omkring 3/4 af vejen op i siderne af kassen . Brug en skruetrækker til at stikke et hul på hver side af kassen. Hold hullerne selv . Brug en saks til at trimme de rippede kanter af huller.
5

Indsæt en 1/2-inch tyk træ dyvel i hullerne for at oprette en bar på tværs af Barbie skabet. Skær dyvel med en sav , således at ikke mere end en 1/2-inch af træ stikker ud i hver side af kassen . Lim dyvel på plads, og lad tørre .
6

Find to store perler , der har 1/2-inch brede huller og er mindst en 1/2-inch tyk . Slip en perle over på de stumper af dyvel stikker ud fra kassen og lim det på plads. Gentag med den anden vulst på den anden dyvel ende . Perlerne skal være den rigtige størrelse til at skabe afrundede spidser på dyvel kanter for at hjælpe med at forebygge skader.
Hoteltilbud

møbelkunst
Hus Have © have.989214.com