# >> Hus Have >  >> Hobbies >> møbelkunst >>
Miniature Møbler Projekter
Gør miniature dukke møbler appellerer til håndværk entusiast, der har bygget et dukkehus eller drømme om at bygge et dukkehus . Det er et projekt til en voksen eller ældre barn . Det kræver mere fantasi end at bygge færdigheder. Der er en række forskellige materialer og genanvendelige elementer til at bruge , når de foretager miniature møbler . Printable møbelprojekter

Craft bøger , såsom Vivienne Boulton "The Dollhouse Decorator ," indeholde sider med mønstre til at spore og gælder for pap eller træ. Efter at skære stykkerne , samle i henhold til instruktionerne i bogen at gøre miniature møbler , såsom et toiletbord, kommode eller øreklapstol . I stedet for at bruge mønstre fra en bog , en række hjemmesider tilbyder gratis mønstre , benævnt printables , at udskrive fra computeren til kraftigt papir. Mange af disse ikke bare udskrive omridset mønster, men anvende design og farve til papiret. Det er ligesom at udskrive miniature møbler .

Genbrugsmøbler Projekter

Kig rundt for genanvendeligt materiale , der er egnet til fremstilling af miniature møbler . Tomme tændstikæsker gøre ideelle skuffer. Skær et stort rektangulært stykke af den tunge , klare plastemballage til at toppen af ​​en glas-top tabel. Mode en lille papkasse i møbler , såsom en kommode eller bord. Kig gennem magasiner for billeder af møbler, og så forestille sig, hvordan du måske kopiere den brik , ved hjælp af pap. Sørg smedejern -lignende dukke stole ved kunstfærdigt skæring og krøllejern aluminium soda dåser , ved hjælp af bunden af ​​dåsen som stolens sæde, og forme de afskårne sektioner til at danne stoleben og et ryglæn. Selvom dette er en klassisk håndværk projekt , ofte kaldet tin kan dukke møbler, er det ikke egnet til at bruge som et barns legetøj , på grund af de skarpe kanter.

Forskønne Møbler Projekter
KAYAK

Craft ler , der typisk sælger for omkring $ 1 eller mindre pr ounce, kan være forældet i møbeldele og derefter bages i ovnen i ca 15 minutter for at hærde. Efter at møbler, tilføje dekorationer såsom knapper til skuffer. Lav skuffe trækker fra en række forskellige materialer, såsom malede tørre bønner eller frø , stifter eller nåle med dekorative hoveder eller smykker perler . Guld sticker stjerner , strategisk skåret , gøre egnet guld hængsler til pap skabe. Lim frynsede trim omkring bunden af ​​et stof sofa til at tilføje det sidste touch . Brug et klart , tung emballage plast som se-gennem vinduer i Kina overskabe eller andre kabinetter med glas. For Kina skabe med spejl opbakning bruge alufolie som spejlet.
Hoteltilbud

møbelkunst
Hus Have © have.989214.com