# >> Hus Have > >> Hobbies >> møbelkunst >>
Rustikke møbler Making Værktøj
Gøre rustikke møbler den autentiske måde betyder at vide , hvordan man bruger gammeldags træbearbejdning værktøjer , der ikke tager fordel af den bekvemmelighed af stikkontakter spredt omkring dit værksted. De værktøjer, der anvendes til fremstilling af traditionelle møbler alle udrette det samme som deres moderniserede power kolleger, men det brændstof , der forvandler boret og driver skruer og søm leveres af sved . Håndsave

Håndsave skal have tænder, der er grund til det yderste præcision. Disse tænder bør være den samme højde og indstillet til den samme vinkel samme grad. Uregelmæssigheder i en håndsav vil gøre oprettelsen af ​​rustikke møbler gå meget langsommere, mens også resulterer i en sjusket slutprodukt.
Drawknife

drawknife er et vigtigt redskab for autentiske rustikke møbler maker. En drawknife er simpelthen en meget lang klinge med et håndtag placeret på sin afslutning. Denne vital komponent i rustikke træbearbejdning projekter bruges til at barbere off lag af træ fra overfladen af træet.
Løvsav

Din løvsav behov for har en holdbar stålramme , du kan stole på og regne med. Du skal have evnen til at vende bladet , så den vender hver side uden at spændingen går tabt , mens du arbejder .

Mejsler

Skarpe mejsler lavet af hærdet stål nødt til at være i stand til at gøre indviklede træbearbejdning arbejdspladser samt være stærk nok til at tage straffen af en hammer . Bladet af mejslen kan virkelig ikke være skarp nok, så sørg for at investere i en benchstone for at opretholde en fin kant.

Køller , hamre og Hatchets

Mens du vil helt sikkert bruge en mejsel uden en hammer , når de foretager rustikke møbler , vil du ønsker at investere i en kvalitet hammer til hårdere arbejde . Hamre og køller vil også være behov for sømning , kørsel kiler og indsætte pinde. Hammers lavet af slidstærkt hårdttræ som eg eller applewood vil vare længere . En økse kan også bruges til hamring formål ved at vende den på hovedet , og du vil helt sikkert bruge bladet side af en økse for ting , der spænder fra stripning bark til at fjerne skiver fra affaldstræ .
Hand bor

boret , der bruges til at lave rustikke møbler autentisk bør ikke være en, der stik i væggen eller brug batterier. Håndbor kræver knofedt til at arbejde, men kommer med bekvemmeligheder som justerbare bits. En håndboremaskine fungerer ligesom en elektrisk boremaskine ved at tillade dig at bruge forskellige størrelser bits til at udføre forskellige opgaver.
C - klemmer

Justerbare C-klemmer kommer til at komme i meget praktisk for håndværker gør rustikke møbler. Disse klemmer tillader møbler skal holdes stramt på plads, selv på skæve vinkler, så du kan gå om det vanskelige arbejde med at skabe et nyttigt stykke af møbler med disse værktøjer , der kræver mere af dig , end moderne elværktøj.

møbelkunst
Hus Have © have.989214.com