# >> Hus Have >  >> Hobbies >> møbelkunst >>
Hvordan man laver en Spring Hinge
Forår hængsler holde en dør eller luge i en bestemt position , uanset om åben eller lukket. Selvom du kan åbne døren, vil fjederen bilægge den tilbage på plads, når du giver slip . Du kan finde foråret hængsler i nogle skabslåger , smykker kasser og elementer, der har en lås eller lås. Hvis du allerede har en traditionel pin hængsel , kan du lave din egen foråret hængsel for nogen af ​​dine hjemmelavede projects.Things du har brug
Pin hængsel
Tynd negl
Blyant
Vice
Vinkel Nipper
Tænger
Music wire ruler myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Sæt en tynd søm i den ene ende af et stift hængsel . Skub søm gennem indtil stiften inde hængslet kommer ud i den anden ende. Sæt stiften til side og adskille de to flade metal halvdele af hængsel forsamling.
2

Tegn en rektangulær form i metal halvdele af hængslet med en blyant . Rektanglet skal placeres i midten , hvor de to halvdele mødes. Klip dette design med vinkel Nippers . De resulterende hængsler skal have et lille hul mellem dem , efterlader en tom plads i midten af røret , hvor foråret og pin vil gå .
3

Placer den ene ende af hængselstappen i en skruestik . Placer den ene ende af musikken wire i samme vice siden af ​​stiften og spænd så ingen af ​​dem kan bevæge sig.
4

Tag fat i løse ende af musikken wire med en tang . Wrap tråd omkring pinden, så spolerne er så tæt på hinanden som muligt. Coil wire indtil spolen er en smule kortere end den del, du skåret ud af metalhængsel . Afslut spolen , så enden af tråden kommer i modsatte retning som begyndelsen af tråden. Fjern ledning og pin fra skruestik. Snip hver ende af ledningen med vinklen Nippers , så enderne er 1 cm lang .
5.

Læg de to metal hængsel halvdele fladt på en hård overflade. Juster de to halvdele , og placer nyligt oprullet fjeder i det tomme rum , du skåret ud af hængslet. Tråd den oprindelige pin tilbage gennem røret skabt af hængsler og gennem det nye forår . Installer foråret hængsel i møbler og andre projekter.
Hoteltilbud

møbelkunst
Hus Have © have.989214.com