Sådan Finish Wood med valnød Olie
# >> Hus Have >  >> Hobbies >> møbelkunst >>
Sådan Finish Wood med valnød Olie
Valnøddeolie forstørrer skønhed af træ møbler og gulve , samtidig med at tilføje en beskyttende finish. I modsætning til mange finish , valnød olie er alle naturlige, hvilket betyder at den ikke i besiddelse af giftige kemikalier , selv om der stadig er en risiko for nøddeallergi hvis maden kommer i kontakt med en valnød finish. Valnød olie er færdig "i" træ , snarere end " om " træ , som lak , hvilket betyder, valnøddeolie ikke danner et lag på træ. Dette forhindrer finish fra at blive tilhugget og tillader lige re- anvendelse uden fjernelse af tidligere behandling . Instruktioner
1

Køb en 100 procent valnøddeolie produkt, hvis anvendelse til en fødevare forberedelse område . Nogle urene løsninger kan indføre potentielt giftige kemikalier, men ren valnød olie er ikke giftig .
2

Påfør liberale mængder af valnøddeolie over området for at være færdig . Brug en klud til små områder eller en rulle til store områder .
3

Lad valnøddeolie til at absorbere ind i træet i cirka 30 minutter .
4

Tør eventuel overskydende valnød olie , ved hjælp af en ren klud langs retningen af kornet.
5.

Gentag proceduren for en anden frakke, hvis det ønskes. Valnød olie er ikke- hærdende , så én eller to lag vil være tilstrækkelig .
Hoteltilbud

møbelkunst
Hus Have © have.989214.com